субота, 20 квітня 2024 12:43

Дуров анонсував виплати авторам у Telegram

Дуров анонсував виплати авторам у Telegram
Засновник Telegram Павло Дуров анонсував низку нововведень у месенджері. Фото: epravda.com.ua

У Telegram анонсували низку нововведень.

Йдеться, зокрема, про токенізацію стікерів та емодзі, а також виплати авторам контенту. Про це на конференції з криптовалют та блокчейн-технологій TOKEN2049 в Дубаї заявив засновник месенджера Павло Дуров, повідомляє Mezha.

За його словами, Telegram хоче скласти конкуренцію краудфандинговій платформі Patreon та сервісу OnlyFans.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У WhatsApp з'явився генератор зображень

"Причина, з якої ми любимо блокчейн - це технологія свободи. Ми дбаємо про свободу. Ми глибоко віримо в те, що даємо людям свободу створювати власні інструменти, власні додатки, власні бізнеси в Telegram", - сказав Дуров.

Він розповів, що невдовзі для авторів цифрового контенту запровадять 70% виплату винагороди від підписок. Дуров також анонсував токенізацію стікерів та емодзі.

"Стікери дуже, дуже популярні. Понад 700 мільйонів разів щомісяця стікерами діляться в Telegram. Емодзі також можуть стати NFT", - сказав Дуров.

На конференції TOKEN2049 також стало відомо про інтеграцію стейблкоїна USDT в блокчейн TON, а безпосередньо в Telegram можна буде купувати товари чи підписуватися на авторів контенту.

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони спільно з TikTok має намір блокувати "сумнівні" акаунти, які поширюють фейкову, провокаційну інформацію.

Вже розроблено відповідний алгоритм спільних дій із TikTok.

Зараз ви читаєте новину «Дуров анонсував виплати авторам у Telegram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі