понеділок, 26 лютого 2024 14:19

Зеленський оголосив про старт нової української економічної платформи

Зеленський оголосив про старт нової української економічної платформи
Президент Володимир Зеленський оголосив про старт української нової економічної платформи, а отже, нової економічної політики. Фото: ОП

У понеділок, 26 лютого, президент Володимир Зеленський оголосив про старт української нової економічної платформи, а отже, нової економічної політики.

Ця платформа має стати майданчиком для постійного прямого діалогу держави та підприємців. Про це глава держави оголосив під час форуму "Зроблено в Україні".

"Ми вже зробили значні речі для модернізації та спрощення роботи державних інституцій, щоб інституції сприяли ефективності нашої економіки. Зараз маємо додати ще інструментів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ривок для підтримки України - у Парижі пройде з'їзд глав держав

По-перше, зазначив президент, платформа "Зроблено в Україні" має стати майданчиком для постійного прямого діалогу держави та підприємців.

"Друге: ми повинні зробити все можливе, щоб якнайбільше українських підприємств змогли зберегти та масштабувати свою роботу. Я доручив Кабінету Міністрів України розробити кілька практичних кроків. І третє: маємо узгодити абсолютно сучасний моральний договір між суспільством та бізнесом, між державою та бізнесом", - підкреслив Зеленський.

Президент Володимир Зеленський відкидає звинувачення у корупції в українській владі.

За його словами, у цьому плані в Україні "все чисто". Про це президент сказав в інтерв'ю каналу Fox News.

Зеленський наголосив, що Україна дотримується антикорупційних реформ, яких вимагає Європейський Союз.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський оголосив про старт нової української економічної платформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі