четвер, 26 березня 2020 12:28

"Не зможе бути таким, як спланували" - Книжковий арсенал перенесли

"Не зможе бути таким, як спланували" - Книжковий арсенал перенесли
"Книжковий арсенал" перенесли на кінець серпня. Фото:artarsenal.in.ua

Мистецький арсенал вирішив перенести Х Міжнародний фестиваль Книжковий арсенал через пандемію коронавірусу у світі.

Фестиваль перенесли на кінець серпня 2020 року, пише "Громадське".

За словами організаторів, для них це надзвичайно непросте рішення, однак безпека відвідувачів і учасників завжди на першому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участь Go_A у Євробаченні перенесли на рік

"Ми готові провести Книжковий арсенал цього року. Проте розуміємо, що він не зможе бути таким, яким ми його спланували. Та ми віримо, що він так само потрібний нашим учасникам і нашим відвідувачам. Потрібний не в онлайні, а в реальному житті, в унікальному просторі історичної будівлі Мистецького арсеналу, в його неповторній естетичній книжковій атмосфері. Тому команда Книжкового арсеналу продовжує роботу над підготовкою фестивалю. Уточнені дати ми повідомимо додатково. Якщо ситуація знову зміниться, ми будемо змінюватися разом із нею", — зазначила координаторка фестивалю Юлія Козловець.

Попередньо Х Міжнародний фестиваль Книжковий арсенал планували провести 20–24 травня 2020 року.

Літню Олімпіаду-2020 в Токіо перенесуть на 2021 рік через пандемію коронавірусу. Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе запропонував керівнику Міжнародного олімпійського комітету Томасу Баху перенести Олімпіаду-2020 на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «"Не зможе бути таким, як спланували" - Книжковий арсенал перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі