четвер, 18 квітня 2024 15:43

Квентін Тарантіно передумав знімати свій останній фільм

Квентін Тарантіно передумав знімати свій останній фільм
Квентін Тарантіно. Фото: Getty Images

Американський режисер Квентін Тарантіно передумав знімати фільм "Кінокритик", який мав стати його "останньою стрічкою у кар'єрі".

Зйомки стрічки почалися у березні минулого року. Головну роль мав виконати Бред Пітт, пише видання Variety.

Раніше Тарантіно казав, що дія фільму відбуватиметься в 1977 році. У центрі сюжету мав бути скромний кінокритик, який пише розумні рецензії для порножурналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов перший трейлер продовження "Джокера"

"Народ, я не можу вам нічого сказати, поки ви не подивитеся фільм. Просто зараз мені хочеться вимовити кілька монологів персонажа, але я не збираюся цього робити. Можливо, якби відеокамер було менше. Вам просто потрібно почекати і подивитися", - казав у 2023 році режисер.

Причини, через які Квентін відмовився від зйомок не повідомляють. Інсайдери кажуть, що режисер планує перейти до чогось нового.

Франшизу "Пірати Карибського моря" планують перезапустити із новим акторським складом. Для фільмування картини планують повністю змінити акторський склад. Про майбутнє франшизи у нещодавньому інтерв'ю порталу ComicBook повідомив кінопродюсер Джеррі Брукгаймер.

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно передумав знімати свій останній фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі