вівторок, 31 грудня 2019 01:45

Як ви тримаєте чашку: що це розкаже про вас

 

Ми прокидаємося з ранку і автоматично випиваємо чашку кави або чаю. Те, як саме ми це робимо, навряд чи має для нас значення. Але такі повсякденні дрібниці можуть розповісти багато про нас. Чи замислювалися ви, наприклад, про те, як тримаєте чашку?

Ви тримаєте чашку, піднімаючи мізинець

Вас можна назвати впевненою в собі людиною, яка завжди знає, чого хоче і має задатки лідера. Ніхто ніколи не зможе вам сказати що робити, і вас не так легко залякати.

Ви можете бути дуже рішуче налаштованим, іноді вас сприймають зарозумілою людиною. Однак в більшості випадків ви досить мила, весела і доброзичлива людина, який ладнає практично з усіма.

Ви тримаєте чашу обома руками

Ви дуже відкрита людина, якій подобається перебувати в компанії інших людей і яка чудово вписується в будь-яку команду. Ви знаєте, що, працюючи в групі, можна досягти найкращих результатів.

Звичайно, іноді ви можете відчувати невпевненість, коли потрібно приймати рішення самостійно. Ви відчуваєте себе набагато впевненіше, коли у вас є підтримка інших.

 

Тримаєте чашку за низ

Ви досить обережна і розважлива людина. Вам властиво багато разів обмірковувати, перш ніж говорити щось вголос, а якщо ви не впевнені в тому, що хочете сказати, то краще мовчатимете.

Крім того, вас можна назвати дуже розумною людиною, яка любить вчитися і завжди вдосконалюється. Іноді потрібно більше зусиль, щоб змусити вас проявити ініціативу, але вам потрібно бути впевненим, перш ніж діяти. Це може бути і вашою найбільшою перевагою, і вашим недоліком.

Тримаєте чашку пальцями за краї

Ви безтурботна людина, якій подобається вільне проведення часу. Вам не властиво напружуватися і вганяти себе в стресовий стан. Навпаки, ви знаєте, як жити справжнім моментом і насолоджуватися усіма приємними дрібницями, які дає життя.

 

Ви приємна, весела і спокійна людина, яка легко завойовує симпатії оточуючих, і вам нічого не варто завести нових друзів.

Іноді інші люди думають, що ви безвідповідальні, але, насправді, ви просто робите свою справу. Ви нічого не залишаєте на півдорозі, але не прагнете стати першим в усьому. Ви просто дієте, як вимагає ситуація.

Тримаєте чашку за ручку, але також підтримуєте її іншою рукою

Ви дуже чутлива людина. Все, що відбувається навколо вас, має на вас вплив. Ви один з тих, хто відчуває все, що відбувається з іншими людьми. Решта довіряють вам, адже ви ідеальна людина, до якої можна звернутися в моменти самотності. Однак ці якості роблять вас дуже вразливим, адже ви вбираєте енергію інших людей, і вам буває складно відновити рівновагу після спілкування з оточуючими. Вам потрібно почати позбуватися людей, які заподіюють вам більше шкоди, ніж користі.

Тримаєте ручку чашки, стиснувши її в кулаці

Ви досить спокійна і навіть стримана людина. Ви не поспішаєте приймати рішення і в цілому не втрачаєте самовладання в будь-якій ситуації.

Деякі люди вважають вас нечутливим, але в реальності вам варто величезних зусиль висловити свої справжні почуття. Ви не терпите несправедливості і завжди намагаєтеся допомогти оточуючим в складні моменти.

 

Тримаєте чашку великим і вказівним пальцем

На вас легко може вплинути чужа думка. Тим не менш, ви досить прямолінійні і не ходите навкруги, коли потрібно чесно сказати, що вам подобається, а що ні.

Якщо людина або ситуація вас дратує, ви миттєво віддаляється і намагаєтеся триматися подалі від джерела прикрощів. Друзі часто звертаються до вас за порадою і допомогою, що робить вас дуже привабливим і популярним серед друзів.

Тримаєте чашку однією рукою

Вам не подобається конфліктувати з іншими людьми, бо ви досить чутлива і м'яка людина. Ви завжди думаєте насамперед про інших, але намагаєтеся не ділитися своїми проблемами, щоб близьким не довелося за вас турбуватися. Вас також можна назвати раціональною людиною, яка вміє вибудовувати хороші відносини з оточуючими людьми.

Правила етикету

Каву завжди потрібно розмішувати, щоб повністю розкрити її аромат, навіть якщо ви не додавали цукор.

Якщо ви додаєте в каву молоко або цукор, ніколи не перемішуйте колами. Розмішувати потрібно зверху вниз по прямій лінії від 12 до 6 годин, не торкаючись чашки.

Чашка еспресо - це не вино. Збовтування кави є ознакою поганих манер.

Чашку кави потрібно підносити до губ, а не навпаки.

Не потрібно відкопилювати мізинець, коли ви п'єте з чашки, або нахиляти голову назад, щоб випити все до останньої краплі.

Залишати ложку в чашці також вважається ознакою безкультур'я. Ложку потрібно класти на блюдце з тієї ж сторони, що і ручка, але ні в якому разі на стіл.

Зараз ви читаєте новину «Як ви тримаєте чашку: що це розкаже про вас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі