вівторок, 25 червня 2019 16:08

Зірка фільму "Крути 1918" розповів про складності на знімальному майданчику

Зірка фільму "Крути 1918" розповів про складності на знімальному майданчику
Євген Ламах поділився переживаннями щодо першої ролі в кіно. Фото: like.lb.ua

Український актор Євген Ламах, який зіграв головну роль у фільмі "Крути 1918", розповів про переживання під час зйомок та перед прем'єрою.

22-річний хлопець - нове обличчя в кіноіндустрії, тому його роль у стрічці стала дебютною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився перший тізер історичної драми "Чорний ворон"

За словами Ламаха, він не хотів підвести тих, хто поклав на нього надії. Зйомки проходили нелегко, тому актор багато готувався до них.

"Я дуже критично ставлюсь до своєї роботи. Мені не подобається, як я виглядаю на екрані. Якщо перестанеш прискіпуватись до своєї роботи, то зупинишся у розвитку. Я волію рухатись лише вперед", - прокоментував Ламах.

Скоро відбудуться ще дві прем'єри з участю молодого актора. Ламах отримав головні ролі у фільмах "Черкаси" та "Гола правда".

Історична драма "Крути 1918" присвячена битві на залізничній станції Крути. 29 січня 1918 року чотири сотні київських гімназистів і студентів вийшли проти вдесятеро чисельнішого війська більшовиків. Головні герої фільму вигадані.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Крути 1918" розповів про складності на знімальному майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі