вівторок, 14 жовтня 2008 17:08

Дженніфер Лопес вдруге вийшла заміж (ФОТО)

 
Американська співачка і актриса Дженніфер Лопес вдруге вийшла заміж за свого законного чоловіка, композитора Марка Ентоні.

Зоряна пара, що прожила в офіційному шлюбі чотири роки, вирішила знову пройти через весільну церемонію під час уїкенда в Лас-Вегасі. Як повідомляє DailyMail, рішення ще раз зв"язати себе узами шлюбу прийшло парі спонтанно.

Клятви вічної любові і обмін кільцями дружини давали в пентхаусі готелю CaesarsPalace"sForumTower, свідками стали двоє друзів Дженніфер і Марка, які до цього всю ніч розважалися разом з ними в нічних клубах Лас-Вегаса.

Представник готелю підтвердив цю інформацію. А неназване джерело додало: "Все сталося спонтанно. Близько 12.30 вони вирішили, що хочуть зробити це, і почали дзвонити священикам". Самі двічі подружжя коментарів з приводу свого повторного вінчання не дають.

Нагадаємо, перше весілля молодята відсвяткували в червні 2004 року. Дженніфер Лопес і Марк Ентоні вважаються однією з найміцніших подружніх пар в шоу-бізнесі. 22 лютого Дженніфер Лопес народила Марку Ентоні двійнят.

Відзначимо також, що раніше в пресі з"явилася інформація про те, що співачка Мадонна і її законний чоловік Гай Річі також мають намір знову обмінятися клятвами, повідомляєМосковський комсомолець.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес вдруге вийшла заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі