четвер, 25 квітня 2024 17:47

Дружина Мірошниченка хоче вдочерити восьмирічну дівчинку: подробиці
3

Допис Інни Мірошниченко
Фото: instagram.com/_inna_mi_
Допис Інни Мірошниченко
Сім'я Мірошниченків

Дружина телеведучого Тимура Мірошниченка - Інна - поділилась подробицями всиновлення другої дитини.

У своєму Instagram блогерка заявила, що хоче подарувати сім'ю дівчинці 8-10 років.

"Моя дитина - це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас", - пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Гілтон виклала кадри з п'ятимісячною донькою від сурогатної матері

Додала, що таке рішення вони прийняли тому, що у старших дітей значно менше шансів потрапити у сім'ю, ніж у молодших.

"Нова дитина має бути молодше молодшого в сім'ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", - розповіла Інна.

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною зіграли весілля у 2018 році. В шлюбі в них народилося двоє дітей - донька Мія і син Марко. У липні 2023 року подружжя всиновило дворічного хлопчика Марселя. Він народився дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Мірошниченка хоче вдочерити восьмирічну дівчинку: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі