пʼятниця, 26 квітня 2024 13:38

"Це ж не цирк" - реакція мережі на костюми alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення
5

Образи alyona alyona і Jerry Heil на нацвідборі
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
alyona alyona і Jerry Heil
alyona alyona і Jerry Heil
alyona alyona і Jerry Heil
alyona alyona і Jerry Heil

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil вже відправилися у шведське місто Мальме. Дует змагатиметься за вихід до гранд-фіналу 7 травня.

Під час національного відбору журі порекомендувало змінити образи артисток і нещодавно вони продемонстрували два варіанти своїх костюмів. У першому alyona alyona постала в білій сорочці, вкороченій шкіряній куртці та штанах з металевим акцентом. До аутфіту додала краватку і зібрала волосся у високий пучок.

Jerry Heil приміряла подовжені штани палаццо і чорну сукню. Образ доповнила масивним чокером. У другому варіанті alyona alyona позувала у образі total black, який складався з штанів, сукні та куртки зверху. Зірка одягла кеди, а в руках тримала металеву троянду. Jerry Heil показалась у сукні з краваткою і туфлях, під які одягла білі шкарпетки.

Вигляд виконавиць викликав бурхливе обговорення у мережі. Gazeta.ua зібрала найцікавіші коментарі під фото, які зірки опублікували в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозора сукня, білий шлейф і золото: "Міс Всесвіт Україна" з'явилась у розкішному образі на конкурсі краси

Прихильники розділилися на два табори. Одні не зрозуміли зв'язок костюмів з піснею Teresa & Maria, інші - підтримали співачок у виборі вбрання.

"Треба щоб з піснею імпонувало. Ну аж прикро. Вибачте. Дуже хочемо вашої перемоги. Треба щоб було круто, щоб вас прикрашав одяг. Це ж не цирк", "Сподіваюсь образи будуть інші, бажаю перемоги дівчатам", "Давайте, малі, палайте", "Пісня класна, стиль не подобається", "Образ не підходить до пісні. Дуже агресивний. Невже нема нормальних артистів. А готи якісь", "Я сподіваюсь, що ви спеціально вирішили познущатись з фанів викладаючи треш образи шоб здивувати на Євробаченні", "Космічні. Вірю в вашу перемогу. Пісня надзвичайна", "Які гарні образи", - пишуть у коментарях.

Пізніше alyona alyona і Jerry Heil опублікували кадри в світлих костюмах. Цими знімками вони анонсували два власні концерти. alyona alyona постала в лонгсліві та жилетці кольору хакі, а Jerry Heil позувала в білому костюмі.

"У Альони неймовірно ніжний образ, дуже личить", "Оу, дівчата ці костюми мені подобаються", "Дуже гарні образи, особливо Альони", "Нарешті костюми вогонь", - зазначали підписники.

Остаточні образи для виступу на Євробаченні дует тримає у секреті.

У шведському місті Мальме закриють повітряний простір на час проведення пісенного конкурсу Євробачення-2024. Влада занепокоєна можливими терактами і погрозами зірвати конкурс дронами.

Зараз ви читаєте новину «"Це ж не цирк" - реакція мережі на костюми alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі