Резнікову дали "уйті в сторону лєса". Хто здивувався?

Від перестановки міністрів суми відкатів хіба зростатимуть

Володимир Олександрович знову не здивував.

Резнікову дали "уйті в сторону лєса".

Друзям можна "уйті" – ворогам закон. Тільки часто у Зеленського у ворогах – бойові генерали чи політичні опоненти. А корупціонери – серед своїх, держзрадники – старі дворові друзі.

Він і потім не здивує – призначивши Резнікова послом в Лондон.

От тільки здивуються у Великобританії.

Бо коли він подаватиме вірчі грамоти королю, чи відрекомендовутиметься прем'єру, чи зустрічатиметься з дипломатами цивілізованих країн – усі вони знатимуть, що знятий Резніков був під сильним суспільним тиском за корупцію.

Коли ексміністр тиснутиме руки усім цим дипломатам чи політикам, кожен із них буде за церемонною посмішкою ховати думку: "Господи, як же невдобно"

Коли ексміністр тиснутиме руки усім цим дипломатам чи політикам, кожен із них буде за церемонною посмішкою ховати думку: "Господи, як же невдобно. Як же підставив містер Зеленський нас – тиснути руку особі, яка очолювала міністерство, де направо/наліво крадуть у воюючій країні. А замість покарання – роблять послом у країні, де сучасну дипломатію вигадали".

Ніхто не скаже на камери. Усі подумають.

Не здивуюся, якщо людина ЄрмакаШарапов – залишиться у замміністрах. Бо поміняти треба лише ширму. А свій має залишатися у схемі.

А якщо тиснутимуть і дотиснуть ще й Шарапова – хтось із вас здивується, що на його місце прийде новий – він же старий бізнес-партнер Єрмака?

Від перестановки доданків сума не змінюється.

Від перестановки міністрів суми відкатів хіба зростатимуть.

Світло в кінці тунелю можна побачити лише, якщо ви все таки в тунелі, а не в ж*пі.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі