четверг, 25 декабря 2008 17:30

В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі

В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі

Власник двох продуктових магазинів 44-річний В"ячеслав Поліщук із Гнівані Тиврівського району на Новий рік святкуватиме 45-й день народження. Він народився 31 грудня опівночі.

— У нас на це свято всігда багато гостей і ми намагаємося його празнувати якось необично, — розповідає чоловік. — Ну щоб не просто застольє, сіли-поїли і розбіглися по домах.

Чоловік щороку під бій курантів загадує бажання, каже, що вони збуваються. Через це вважає себе щасливою людиною.

— Треба щось реальне загадувати, а не щоб на голову впав мільйон, — сміється. — Найбільшим моїм бажанням було збудувати власний будинок. До того ми жили в трикімнатній квартирі у Вінниці й жінка була категорично проти переїзду. Але вона чомусь погодилася, й от зараз маємо свій будинок.

Родина за місяць до Нового року придумує сюжет святкування. Кожен гість із собою має принести один невеликий подарунок. Усі подарунки складають у велику червону торбу й звідти із зав"язаними очима гості витягують сюрпризи.

— У тому році кожен приносив із собою подарок на 10 гривень, цього року рішили нести на 15 гривень, — пояснює В"ячеслав. — Це щоб нікому не було обідно, що одним достався дешевий подарок, іншому дорогий.

Чоловік із дружиною Оленою вважають, що в організації Нового року головне — шоу.

— Можна приготувати менше страв, але обійтися без шоу і феєрверка в новорічну ніч ніяк не можна, — каже Олена.

Торік зустрічали Новий рік у бані

Торік Поліщуки зустрічали Новий рік у бані. Чоловік її побудував біля свого приватного будинку.

— Ми пообв"язувалися простинями, на голови повдягали лаврові вінки, — показує на собі В"ячеслав. — Пробували розіграти сценку з "Іронії судьби", похлопали друг друга березовими віниками, пісень поспівали. Під ранок попили пивка із таранькою й обійшлося без застіль і головної болі на ранок.

Цього року В"ячеслав і його друзі збираються розіграти казку "Рожева корова".

— Сюжет приблизно такий: корова загубилася серед лісу, не знає як їй вийти. З"являються тварини-комерсанти, які за гроші обіцяють вивести її з лісу. Корова розуміє, що в країні фінансова криза, грошей нема, але вийти з лісу до Нового року потрібно обов"язково. Звірям вона не довіряє і йде далі в ліс. У кінці натрапила на Діда Мороза зі Снігуркою і вони її виводять із лісу, якраз коли годинник б"є 12.

Костюми для казки роблять самостійно.

— Я шию костюм зайчика із старої простині на бабкиній швейній машинці, — говорить чоловік. — Кума, яка має бути рожевою корівкою, замотається в рожеве одіяло, на голову одіне розові вушка, такі паралонові торчащі, як в парку продають. Купляти чи брати в прокат ніхто нічого не буде, треба змайструвати костюм із підручних срєдств. Слова тоже ніхто не вчить, приблизно знаємо сюжет, а далі наша видумка і фантазія.

Постановку Поліщуки робитимуть у саду садиби. Після розваг збираються посмажити шашлик.

— Скинулися на м"ясо по 50 гривень, — каже В"ячеслав. — Купимо червоного вина і фруктів. Застілля робити не будемо. Краще за ці гроші купити великий феєрверк.

Сейчас вы читаете новость «В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі