четвер, 25 грудня 2008 17:30

В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі

В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі

Власник двох продуктових магазинів 44-річний В"ячеслав Поліщук із Гнівані Тиврівського району на Новий рік святкуватиме 45-й день народження. Він народився 31 грудня опівночі.

— У нас на це свято всігда багато гостей і ми намагаємося його празнувати якось необично, — розповідає чоловік. — Ну щоб не просто застольє, сіли-поїли і розбіглися по домах.

Чоловік щороку під бій курантів загадує бажання, каже, що вони збуваються. Через це вважає себе щасливою людиною.

— Треба щось реальне загадувати, а не щоб на голову впав мільйон, — сміється. — Найбільшим моїм бажанням було збудувати власний будинок. До того ми жили в трикімнатній квартирі у Вінниці й жінка була категорично проти переїзду. Але вона чомусь погодилася, й от зараз маємо свій будинок.

Родина за місяць до Нового року придумує сюжет святкування. Кожен гість із собою має принести один невеликий подарунок. Усі подарунки складають у велику червону торбу й звідти із зав"язаними очима гості витягують сюрпризи.

— У тому році кожен приносив із собою подарок на 10 гривень, цього року рішили нести на 15 гривень, — пояснює В"ячеслав. — Це щоб нікому не було обідно, що одним достався дешевий подарок, іншому дорогий.

Чоловік із дружиною Оленою вважають, що в організації Нового року головне — шоу.

— Можна приготувати менше страв, але обійтися без шоу і феєрверка в новорічну ніч ніяк не можна, — каже Олена.

Торік зустрічали Новий рік у бані

Торік Поліщуки зустрічали Новий рік у бані. Чоловік її побудував біля свого приватного будинку.

— Ми пообв"язувалися простинями, на голови повдягали лаврові вінки, — показує на собі В"ячеслав. — Пробували розіграти сценку з "Іронії судьби", похлопали друг друга березовими віниками, пісень поспівали. Під ранок попили пивка із таранькою й обійшлося без застіль і головної болі на ранок.

Цього року В"ячеслав і його друзі збираються розіграти казку "Рожева корова".

— Сюжет приблизно такий: корова загубилася серед лісу, не знає як їй вийти. З"являються тварини-комерсанти, які за гроші обіцяють вивести її з лісу. Корова розуміє, що в країні фінансова криза, грошей нема, але вийти з лісу до Нового року потрібно обов"язково. Звірям вона не довіряє і йде далі в ліс. У кінці натрапила на Діда Мороза зі Снігуркою і вони її виводять із лісу, якраз коли годинник б"є 12.

Костюми для казки роблять самостійно.

— Я шию костюм зайчика із старої простині на бабкиній швейній машинці, — говорить чоловік. — Кума, яка має бути рожевою корівкою, замотається в рожеве одіяло, на голову одіне розові вушка, такі паралонові торчащі, як в парку продають. Купляти чи брати в прокат ніхто нічого не буде, треба змайструвати костюм із підручних срєдств. Слова тоже ніхто не вчить, приблизно знаємо сюжет, а далі наша видумка і фантазія.

Постановку Поліщуки робитимуть у саду садиби. Після розваг збираються посмажити шашлик.

— Скинулися на м"ясо по 50 гривень, — каже В"ячеслав. — Купимо червоного вина і фруктів. Застілля робити не будемо. Краще за ці гроші купити великий феєрверк.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Поліщук народився 31 грудня опівночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі