вторник, 21 октября 2008 16:15

Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей

Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей

3-річний Єгор Ільченко лежить у вінницькій дитячій обласній лікарні в онковідділенні. У нього на кістці руки пухлина.

— Спочатку підозрювали, що в Єгорки саркома, — зітхає мати хлопця Тетяна, 28 років. — Та після аналізів встановили, що це легше захворювання — диспластичне утворення. Але все одно пухлина.

Хлопчику наклали на руку гіпс, бо кістка стала крихкою. Старший сусід по палаті Максим написав на ньому кілька разів "Єгор".

— Лікуватися направили в Київ. Сказали, що треба буде 5 тисяч доларів, — продовжує. — Як почула, то погано стало. У мене стільки немає. Працюю на фірмі начальником відділу по роботі з персоналом, чоловік Сергій — будівельник.

Родина дізналася, що у Вінниці є лікарі, які пообіцяли вилікувати Єгора.

— Запевнили, що в кілька разів менше треба буде потратити, — додає жінка. — Тому я не хочу зайвих грошей. У цьому відділенні що не дитина лежить, то ціла трагедія. Якщо хтось і пожертвує на мій рахунок гроші, то я їх буду передавати іншим дітям.

З коридору в палату заходить 3-річний Руслан. Сідає біля Єгора погратися машинками.

— От цьому котику треба 40 тисяч гривень, — шепоче Тетяна. — У нього проблеми з лімфовузлами. Потрібна операція. А в сусідній палаті дівчинці ногу відрізали. У неї метастази так пішли страшенно. Дитині лише 10 років. Вона нікого не хоче бачити.

Допомогти Єгору можна, переказавши гроші в "Укрсоцбанк" на р/р 26253050034468, МФО 302010, ЄДРПО 09302010. Надлишок грошей Тетяна має передати онкохворим дітям.

Сейчас вы читаете новость «Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі