вівторок, 21 жовтня 2008 16:15

Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей

Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей

3-річний Єгор Ільченко лежить у вінницькій дитячій обласній лікарні в онковідділенні. У нього на кістці руки пухлина.

— Спочатку підозрювали, що в Єгорки саркома, — зітхає мати хлопця Тетяна, 28 років. — Та після аналізів встановили, що це легше захворювання — диспластичне утворення. Але все одно пухлина.

Хлопчику наклали на руку гіпс, бо кістка стала крихкою. Старший сусід по палаті Максим написав на ньому кілька разів "Єгор".

— Лікуватися направили в Київ. Сказали, що треба буде 5 тисяч доларів, — продовжує. — Як почула, то погано стало. У мене стільки немає. Працюю на фірмі начальником відділу по роботі з персоналом, чоловік Сергій — будівельник.

Родина дізналася, що у Вінниці є лікарі, які пообіцяли вилікувати Єгора.

— Запевнили, що в кілька разів менше треба буде потратити, — додає жінка. — Тому я не хочу зайвих грошей. У цьому відділенні що не дитина лежить, то ціла трагедія. Якщо хтось і пожертвує на мій рахунок гроші, то я їх буду передавати іншим дітям.

З коридору в палату заходить 3-річний Руслан. Сідає біля Єгора погратися машинками.

— От цьому котику треба 40 тисяч гривень, — шепоче Тетяна. — У нього проблеми з лімфовузлами. Потрібна операція. А в сусідній палаті дівчинці ногу відрізали. У неї метастази так пішли страшенно. Дитині лише 10 років. Вона нікого не хоче бачити.

Допомогти Єгору можна, переказавши гроші в "Укрсоцбанк" на р/р 26253050034468, МФО 302010, ЄДРПО 09302010. Надлишок грошей Тетяна має передати онкохворим дітям.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Ільченко шукає гроші на лікування онкохворих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі