понедельник, 18 марта 2013 07:00

Організувати виїзний фуршет допоможе "Сіті"-кейтерінг

 

— Ми вже п'ять років організовуємо фуршети і корпоративи на роботі, — розповідає начальник відділу маркетингу товариства "Барлінек-інвест" Володимир Шевчук, 41 рік. — Співпрацюємо зі студією-баром "Сіті". Якось грали у пейнт-бол з колегами з Прикарпаття. Для нас тоді готували юшку і м'ясо-гриль. Приїжджали партнери з Європи, влаштовували бізнес-ланчі. Восени до нас завітав президент Польщі Броніслав Комаровський, організували каву-брейк та фуршет для нього.

За виїзні фуршети, бенкети, кава-брейк і барбекю відповідає "Сіті"-кейтерінг.

— Саме "Сіті"-кейтрінг робить приємними та нестандартними заходи і традиційні дні народження, — каже директор закладу 35-річна Оксана Збаращук. — Ми обслуговуємо романтичні вечері, обід в офісі, корпоративні поїздки на катамаранах по річці. Замовлення продумаємо до дрібниць, враховуємо декор та сервірування столів, одяг персоналу, наявність потрібного обладнання. Клієнти можуть спокійно розслабитися і насолоджуватися святом.

Фуршети можуть влаштувати у приміщенні та на природі. Заклад надає меблі, текстиль, мангали, посуд, послуги кухаря, офіціанта, бармена.

— Бувають дивні побажання: один клієнт захотів фуршет на катері. А потім на березі в якомусь глухому місці наш працівник подавав йому гарячі страви. Приготували м'ясо на грилі, шашлики, плов. Таке рідко замовляють, але ми виконуємо всі побажання клієнтів, — зауважує. — Один чоловік зробив сюрприз дружині на річницю весілля. Підготував вечерю на двох за містом. Не говорив нічого, доки не привіз до шатра, де їх чекала романтична вечеря на березі річки. Дружина була у захваті. Іноді хлопці готують освідчення для нареченої, теж звертаються до нас.

Студія-бар "Сіті" спеціалізується на європейській і східній кухнях та суші.

— Основний критерій закладу — якість плюс прийнятна ціна, — пояснює Оксана Збаращук. — Недавно стала популярною послуга доставки їжі по місту. Страви з нашого меню можна замовити в спеціальних боксах. Їх привезуть куди завгодно з 12.00 до 23.00. При цьому, якщо замовлення перевищить 200 гривень, за доставку клієнт не платить.

У середньому фуршет обійдеться у 200 грн з людини.

— Для урочистостей надаємо в оренду вишуканий шоколадний фонтан або фонтан для напоїв. У комплексі даємо 7,5 кілограма бельгійського шоколаду, він дуже запашний і смачний. Маємо єдиний такий фонтан на всю Вінницю. Оренда обійдеться у 3 тисячі гривень на п'ять годин, — додає. — Просто доручіть підготовку вашого свята "Сіті". Тоді воно стане радісним і незабутнім, принесе багато приємних вражень.

Сейчас вы читаете новость «Організувати виїзний фуршет допоможе "Сіті"-кейтерінг». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі