вторник, 08 мая 2012 16:42
Світлана Корженко
Світлана Корженко
Світлана Корженко

Гроші завжди виручають

- Ніколи попутчиків не брав, але вас підвезу, - широко посміхається Володимир і відчиняє задні двері сріблястого Lanos.

Веде машину в правому ряду, швидкості не перевищує.

- Правил не порушую, не хочу даїшників годувать. Мій друг літає, як скажений. Кажу, що так скоро в ДТП попаде. А він відмахується: "Кожен попадає. Як не ти, то тебе".

Володимир зупиняється на узбіччі біля магазину, за квартал від мого будинку. Встигаю відчинити двері й виставити праву ногу, як ззаду в наш Lanos в'їжджає білий мікроавтобус. Машину заносить на тротуар і двічі обертає. Мені в голову летять шматки битого скла.

Водій мікроавтобуса виходить хитаючись.

Я займаю серйозну должность. Як узнають, мені капець

- Тільки даїшників не визивай, - язик заплітається, від нього чути спиртним. - Я в районі займаю серйозну должность. Як узнають, мені капець. Та і машина ця не моя, на роботі взяв покататься. Давай все по-хорошому рішим.

- Забирай мою машину за 4,5 тисячі доларів, і роз'їжджаємось, - пропонує Володимир.

- Ноу проблем, - п'яний плескає його по плечу. - Счас жінка гроші привезе.

Із внутрішньої кишені дістає мобілку. Хоче прокрутити її в руці, але телефон падає на землю. Піднімає його, обтрушує і дзвонить дружині.

За кілька хвилин висока білявка у 15-сантиметровій чорній спідниці виходить з іномарки. Мовчки віддає гроші Володимиру. Він ловить таксі та їде додому.

За два дні зустрічаю Володимира в метро.

- Так добре вийшло з тією аварією, - посміхається. - Уже рік хотів продати машину, але ніхто не давав більше 3 тисяч. Тепер докладу трохи грошей і куплю нову. Правда, жінка гризла, що не викликав даїшників. Виявилося, той чоловік - головний лікар районної лікарні й уже не перший раз за кермо п'яний сідає. Та гроші завжди виручають.

Сейчас вы читаете новость «Гроші завжди виручають». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі