вівторок, 08 травня 2012 16:42
Світлана Корженко
Світлана Корженко
Світлана Корженко

Гроші завжди виручають

- Ніколи попутчиків не брав, але вас підвезу, - широко посміхається Володимир і відчиняє задні двері сріблястого Lanos.

Веде машину в правому ряду, швидкості не перевищує.

- Правил не порушую, не хочу даїшників годувать. Мій друг літає, як скажений. Кажу, що так скоро в ДТП попаде. А він відмахується: "Кожен попадає. Як не ти, то тебе".

Володимир зупиняється на узбіччі біля магазину, за квартал від мого будинку. Встигаю відчинити двері й виставити праву ногу, як ззаду в наш Lanos в'їжджає білий мікроавтобус. Машину заносить на тротуар і двічі обертає. Мені в голову летять шматки битого скла.

Водій мікроавтобуса виходить хитаючись.

Я займаю серйозну должность. Як узнають, мені капець

- Тільки даїшників не визивай, - язик заплітається, від нього чути спиртним. - Я в районі займаю серйозну должность. Як узнають, мені капець. Та і машина ця не моя, на роботі взяв покататься. Давай все по-хорошому рішим.

- Забирай мою машину за 4,5 тисячі доларів, і роз'їжджаємось, - пропонує Володимир.

- Ноу проблем, - п'яний плескає його по плечу. - Счас жінка гроші привезе.

Із внутрішньої кишені дістає мобілку. Хоче прокрутити її в руці, але телефон падає на землю. Піднімає його, обтрушує і дзвонить дружині.

За кілька хвилин висока білявка у 15-сантиметровій чорній спідниці виходить з іномарки. Мовчки віддає гроші Володимиру. Він ловить таксі та їде додому.

За два дні зустрічаю Володимира в метро.

- Так добре вийшло з тією аварією, - посміхається. - Уже рік хотів продати машину, але ніхто не давав більше 3 тисяч. Тепер докладу трохи грошей і куплю нову. Правда, жінка гризла, що не викликав даїшників. Виявилося, той чоловік - головний лікар районної лікарні й уже не перший раз за кермо п'яний сідає. Та гроші завжди виручають.

Зараз ви читаєте новину «Гроші завжди виручають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі