среда, 12 февраля 2014 08:09

Sony пообещала в 2014 году выпустить больше 100 новых игр для консоли

Sony пообещала в 2014 году выпустить больше 100 новых игр для консоли

У поточному році Sony обіцяє випустити більше 100 ігор для PlayStation 4. Про це компанія повідомила в свого облікового запису Twitter. У це число скоріш за все входять проекти на дисках і чисто цифрові релізи як від незалежних ігроробів, так і високого класу ексклюзивів Sony на зразок Infamous Second Son. Sony вже випустила низку інді-ігор в цьому році, включаючи Outlast і Don't Starve. Серед уже обіцяних до виходу проектів є Fez, Rogue Legacy і Strider.

Крім того, нещодавно під час зустрічі за закритими дверима Sony поділилася поточним станом платформи PlayStation 4. Під час презентації компанія повідомила, що як правило, всі запаси консолей швидко розходяться в роздробі, незважаючи на постійне надходження нових партій ігрових систем.

Віце-президент PlayStation Джон Коллер зазначив, що компанія постійно стикається з тим, що попит перевищує пропозицію, так що головним і найскладнішим завданням Sony наразі є налагодження максимально швидких поставок нових систем.

Також він додав, що запуск виявився несхожим на попередні за залученостю гравців. Як відомо, в 2013 році продажі PS4 досягли 4,2 млн одиниць по всьому світу. Коллер поділився додатковою статистикою, яка свідчить про масштаби запуску і залученості гравців. Наприклад, за тиждень PS4-гравці проводять 34 мільйони годин за іграми, а якщо враховувати інші розваги на нових консолях, то цифра зростає до 50 млн годин.

Крім того, PlayStaion 4 значною мірою орієнтована на інтернет-підключення: сьогодні 90% цих приставок вже підключені до Мережі. PS3 досягла показника по підключенню 70% систем до Інтернету всього за 3 роки після запуску. Гравці на PlayStation 4 поділилися своїм ігровим процесом і скріншотами вже більше 48 млн разів, а загальна тривалість потокового мовлення через Twitch і Ustream склала понад 1,7 млн ​​годин. Нарешті, в онлайн-баталіях власники PS4 провели більше 172 млн годин.

Показники цифрових продажів через PlayStation Network теж виявилися вищим, ніж будь-коли раніше. Роздрібні продажі PSN зросли за рік на 120%, а кількість передплатників платної служби PlayStation Plus збільшилася на 90 % з моменту запуску консолі.

Трьома найбільш продаваними іграми поки є Call of Duty: Ghosts, FIFA 14 і Battlefield 4. Sony стверджує, що їй вдалося збільшити частку ринку серед тих, хто грає в безліч різних проектів. Найпопулярнішими PS4-іграми, які запускаються на PS Vita за допомогою технології потокового віддаленого відтворення, названі Assassin's Creed 4, Don't Starve і NBA 2K14.

Сейчас вы читаете новость «Sony пообещала в 2014 году выпустить больше 100 новых игр для консоли». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі