пятница, 03 октября 2008 07:12

Ковзани дають напрокат безплатно

У Полтаві працюють дві критих ковзанки — в торговому центрі "Екватор" та парку "Перемога". Ковзанка в парку "Перемога" відкрилася 21 вересня. В "Екваторі" льодовий каток працює цілий рік. Найдорожчі квитки у вихідні та святкові дні.

Ковзанка в парку "Перемога" відкрита щодня з 10.00 до 22.00. Завдяки спеціальному накриттю на ковзанці можна кататися в негоду.

— Перевага нашої ковзанки в тім, що на ній працює комп"ютерна система, — розповідає адміністратор Лариса Герасименко. — Відвідувачів запускають за електронними картками. Людина, яка заплатила за годину катання, не зобов"язана весь цей час знаходитися на ковзанці. Вона може відпочити в кафе, потім знову зайти покататися.

Ковзани можна взяти безплатно напрокат. Для цього потрібно залишити заставу — документ із фотокарткою або 100 грн за одну пару ковзанів.

На ковзанці працюють два інструктори. Один із фігурного катання, інший — хокеїст. Постійно грає музика. На свята працює діджей.

У вартість квитка на льодовому катку в торговому центрі "Екватор" входить також прокат ковзанів. Тривалість сеансу катання — 45 хв. Невикористаний квиток не переноситься на інший сеанс, гроші не повертають. Льодовий каток працює з 8.00 до 24.00. До першої ночі кататися можна у п"ятницю, суботу, неділю та святкові дні. Півгодини катання з інструктором коштують 20 грн. Дітей до 8 років на ковзанку без батьків не пускають.

Сейчас вы читаете новость «Ковзани дають напрокат безплатно». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі