пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Ковзани дають напрокат безплатно

У Полтаві працюють дві критих ковзанки — в торговому центрі "Екватор" та парку "Перемога". Ковзанка в парку "Перемога" відкрилася 21 вересня. В "Екваторі" льодовий каток працює цілий рік. Найдорожчі квитки у вихідні та святкові дні.

Ковзанка в парку "Перемога" відкрита щодня з 10.00 до 22.00. Завдяки спеціальному накриттю на ковзанці можна кататися в негоду.

— Перевага нашої ковзанки в тім, що на ній працює комп"ютерна система, — розповідає адміністратор Лариса Герасименко. — Відвідувачів запускають за електронними картками. Людина, яка заплатила за годину катання, не зобов"язана весь цей час знаходитися на ковзанці. Вона може відпочити в кафе, потім знову зайти покататися.

Ковзани можна взяти безплатно напрокат. Для цього потрібно залишити заставу — документ із фотокарткою або 100 грн за одну пару ковзанів.

На ковзанці працюють два інструктори. Один із фігурного катання, інший — хокеїст. Постійно грає музика. На свята працює діджей.

У вартість квитка на льодовому катку в торговому центрі "Екватор" входить також прокат ковзанів. Тривалість сеансу катання — 45 хв. Невикористаний квиток не переноситься на інший сеанс, гроші не повертають. Льодовий каток працює з 8.00 до 24.00. До першої ночі кататися можна у п"ятницю, суботу, неділю та святкові дні. Півгодини катання з інструктором коштують 20 грн. Дітей до 8 років на ковзанку без батьків не пускають.

Зараз ви читаєте новину «Ковзани дають напрокат безплатно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі