вторник, 30 октября 2007 14:15

Онуки Ющенка каталися на шиях розмальованих клоунів (ФОТО)

Донька Віталіна Ющенко разом із дітьми завітала до співака Дмитра Клімашенка на презентацію дитячого музичного конкурсу "Діти сонця"

Клімашенко ініціював і організував щось на кшталт конкурсу юних талантів. Так, у цьому музичному конкурсі "Діти сонця" можуть взяти участь діти у віці від 6 до 15 років.

Членами журі конкурсу стали Юрій Рибчинський, екс-дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова, Віктор Павлік та Марина Асаулюк.

Ліля Подкопаєва, яка також мала б бути серед членів журі, прийти не змогла і відрядила замість себе свого чоловіка Тимофія із сином Вадимом.

Натомість на презентацію конкурсу прийшли батьки з дітьми, яким влаштували культурну програму. Ці забавки, зокрема, припали до душі дітям Віталіни Ющенко, яка завітла на вогник.

Ярина-Домініка та онук і тезко президента каталися на шиях і спинах розмальованих клоунів, надували кольорові повітряні кульки і веселилися.

До речі, якось Віталіна зізналася у деяких власних секретах дитячого виховання.

"Намагаюся весь час казати і Яринці, і Віті теплі слова - вони мають знати, що їх люблять. За хороше - хвалю у подвійному розмірі, але якщо завинили, то можу й покарати: ставлю у куток хвилин на п"ять, щоб задумалися про свій учинок", - зізналася донька президента "Бліку".

На підтвердження маминих слів семирічна Яринка додала: "Коли я швидко і без помилок читаю текст або вивчаю вірш, мама завжди мене хвалить, каже, що я найкраща... і якщо буду старатися, то в майбутньому досягну всього-всього!"


За матеріалами: "Screen Media", TabloID.

Сейчас вы читаете новость «Онуки Ющенка каталися на шиях розмальованих клоунів (ФОТО)». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі