понедельник, 29 октября 2007 15:59

Мороз за створення інституту кандидатів у члени політради СПУ

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз виступає за внесення змін в статут партії і створення інституту кандидатів у члени політичної ради партії. Про це сказано в повідомленні прес-служби СПУ.

Відповідну заяву Мороз зробив на засіданні політради СПУ 27 жовтня.

На думку Мороза, створивши такий інститут і закріпивши його існування в статуті партії, соціалісти змогли б більш чітко вибудувати структуру політради.

"Мова йде про те, щоб можна було б ввести, скажімо, 10 перших секретарів обласних комітетів, інші стали б кандидатами, причому з відповідних областей тут були б представлені ті активісти, які на практиці довели своє вміння працювати з людьми, отримали переконливі результати", - цитує слова Мороза прес-служба.

При цьому він зазначає, що доцільно було б передбачити норму про те, щоб хоча б 1/3 членів політради становили жінки і 10% - молодь.

Лідер соціалістів вважає, що потрібно створити в політраді окремі комітети, члени яких відповідали б за свої ділянки роботи (теоретичні питання, ідеологічні, організаційні, аналіз економіки).

Мороз також виступив за розмежування функцій публічної й технологічної роботи між членами партії.

Він також допустив, що на найближчому з"їзді партії будуть розглядатися організаційні питання.

Соціалістична партія планує провести з"їзд 17 листопада.

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз вважає причиною поразки партії на виборах Верховної Ради недопрацювання місцевих партійних організацій.

Мороз впевнений у тому, що його політична партія у майбутньому посилиться.

Відповідно до результатів виборів Верховної Ради, СПУ набрала 2,86% голосів виборців і не буде представлена в парламенті.

Сейчас вы читаете новость «Мороз за створення інституту кандидатів у члени політради СПУ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі