четверг, 18 августа 2011 15:47

"У кого є гроші на яхту, не пошкодує чотири тисячі доларів на купальник"
5

20.30. Працівники столичного ресторану "Біблс" на вул. Артема пересовують наповнений водою надувний басейн і три лежаки з парасолями. За півгодини тут має розпочатися показ купальників і капелюшків від дизайнерки Юлії Айсіної, ??? років. Троє моделей у бікіні курять при вході.

- Ты чего такая грустная? - цікавиться худорлява білявка. Коли затягується цигаркою і втягує живіт, усі ребра проступають.

- Вчера бросила Игоря, - відповідає рудоволоса з довгими нарощеними нігтями. - Надоело мне его плохое настроение. Видимся только, когда ему что-то надо. За целое лето лишь в Болгарию съездили и то только на неделю, пока его жена на Кипре отдыхала.

- Зачем тебе женатый мужчина?

- Мне уже 25. Моделью еще годик-два поработаю, а потом певицей хочу стать. Нужен мужик с деньгами.

- А ти як моделлю стала? - українською цікавиться у неї третя.

- У 14 років прийшла на кастинг, - руда переходить на українську. - До нас у Боярку приїхали з лондонської модельної школи. Я тоді трохи товстувата була. Мала у стегнах 95 сантиметрів. Дали три тижні, щоб скинула. Обіцяли запросити в Київ на Тиждень моди й за день заплатити 300 доларів. Я три тижні салати з огірків запивала зеленим чаєм. На подіум коли вийшла, ноги з голоду підкошувались. А тепер звикла їсти раз на день. Обідаю, а після шостої навіть води в рот не беру.

21.00. Гостей пускають усередину. У ресторані порожньо.

- Гості підтягуються. Усі столики заброньовані. Дехто з Троєщини через пробки добирається, дехто з Борисполя їде. Всі ж зараз по закордонах. Знаєте, як важко людей зібрати, - кажуть організатори.

Показ переносять на 23.30. Бармен у білому халаті розливає рожеве шампанське в бокали. 200-грамові стакани наповнює фрешем із кавуна й полуничним мусом. За столик навпроти барної стійки сідає Юлія Айсіна.

- Сьогодні покажу тільки плаття й купальники. Капелюхи всі розкупили за літо. У мене ж елітне вбрання. Ця колекція була розрахована для відпочинку на яхтах. Самі розумієте: у кого є гроші на яхту, не пошкодує 4 тисячі доларів на купальник, - часто кліпає нарощеними віями. - Найдорожчі - купальники з ручною вишивкою. На один іде тиждень-два.

Навпроти стає дівчина топлес, груди та живіт покриті фарбою. Ресторан найняв її, щоб танцювала біля діджея й розважала гостей у залі. Двоє хлопців у білих футболка просять із нею сфотографуватися.

- Ти бачив, які в неї цицьки, - облизується низький із рідкою борідкою. - У дві долоні не помістяться. Люблю худих дівок із третім розміром грудей.

- Я сама відбираю моделей на свої покази, - пояснює дизайнерка. - Сильно пласких не запрошую. На них купальники не сексуально виглядають. Треба, щоб були довгі ноги, широкі стегна і великі груди.

22.40. Діджей вмикає музику. Кілька дівчат танцюють посеред залу. Ведуча з мікрофоном підходить до гостей, цікавиться, де хто відпочивав.

- Съездила на Майорку, - тихо каже дівчина з високо підібраним хвостом за столиком біля вікна. На очі падає густий довгий чуб.

- А че так грустно? Отдых не удался?

- Потому что Майорка - это теперь не мажорно. Элитно укатить на месяц в Ниццу, - дівчина цідить через трубочку енергетик. Підморгує лисому чоловіку навпроти. Він викладає на стіл три телефони й гаманець із крокодилячої шкіри.

- Чего хочет женщина, того хочет Бог, - киває. - Повезу тебя в Ниццу. Только осенью, когда цены немножко упадут.

Дівчина вдає ображену, йде на танцпол. Коли вигинається, з-під короткої білої сукні видно чорну білизну.

- Фу, какая безвкусица, - каже жінка років 40. - Кто же под белое платье черные трусы одевает?

О 23.30 починають показ. Дівчата ходять між столиками в купальниках, парео та пляжних сукнях. Хлопці за барною стійкою допивають залишки алкоголю.

- Познайомився з отою дилдою, - кучерявий показує пальцем на чорняву дівчину під 2 м ростом. - Домовилися, що після показу додому її підвезу. Представляєш, їм за вечір 50 доларів платять. А вони і роздягаються, і з мужиками зажигають. А дилда ще й в університеті Драгоманова вчиться, вчителькою хоче стати. Куди її мама дивиться?

Сейчас вы читаете новость «"У кого є гроші на яхту, не пошкодує чотири тисячі доларів на купальник"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі