четверг, 02 сентября 2010 13:51

Як елітні повії прощалися з літом

Перші гості в нічному клубі Olmeca Plage у столичному Гідропарку минулої п'ятниці з'являються близько 21.00 і прямують до бару. Тут безкоштовно наливають вино. Відзначають закінчення літа.

Бармен Сергій два бокали подає дівчині в короткій червоній спідниці. Вона розташовується за порожнім столиком і з ніг до голови оглядає чоловіків навпроти.

- Її звати Кароліна - елітна повія, - розповідає Сергій. - Завжди сідає за другим або третім столиком. По штанах чоловіка може визначити суму грошей у його кишенях. Колись зустрічалася з депутатом. Заради нього зробила операцію - наростила дівочу пліву. Бо він хотів спробувати секс із дєвствєнніцею. Дуже мені сподобалася, коли сюди влаштувався. Але сказала прямо, що я не її рівень.

За 15 хв. до Кароліни підсідає коротко стрижений молодий чоловік у білій футболці. Замовляє їй коктейль "Вухо Ван Гога" на основі абсенту.

- Цей хлопець для неї - фінансист на один вечір. Пригостить, потанцює, у кращому випадку відвезе додому. З ним навіть спати не буде, - каже бармен. - Тут таких, як Кароліна, половина. Одягаються визиваюче, говорять чоловікам компліменти. Зустрічаються з ними кілька тижнів. Он Юля, - киває на дівчину в обтислій білій сукні. - Має двох-трьох коханців. На роботу не ходить. Удень відсипається, їздить салонами краси, магазинами, у спортзал та  басейн. Щоб знімати таких чоловіків, треба над собою працювати.

Поблизу проходять двоє хлопців-блондинів. Тримаються за руки.

- Геїв серед тутешніх дуже багато. І альфонсів. Учора он той блондин був із одною бізнесвумен. За її рахунок випив 300 грам віскі й чотири "Мохіто". Потім сів із нею в машину.

Близько 22.00 до бару підходить заступник керівника Національної телерадіокомпанії Валід Арфуш. Офіціантка підводить його до столика моделі Ірини Журавської й ресторатора Олександра Тищенка. За півгодини з'являються Аня й Аліна Завальські з гурту "Алібі". 26-річна Аліна хизується обручкою - усередині вересня одружується з Олександром Колодієм, продюсером одного з телеканалів і прес-секретарем у Міністерстві палива та енергетики.

О 23.00 на сцену запрошують репера Ларсона. Але під його пісні ніхто не танцює. Гості виходять на подвір'я. Повертаються опівночі, коли починається конкурс краси. На сцені 26 дівчат у вечірніх сукнях, переважно столичні моделі. Заявку на участь у конкурсі подавали за тиждень. Стронґмен Василь Вірастюк, який очолює журі, оголошує переможницю - киянку Юлію. Кажуть, її батько - власник кількох ресторанів у столиці.

Сейчас вы читаете новость «Як елітні повії прощалися з літом». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі