суббота, 16 июня 2018 09:05
Наталья
Наталья
Журналистка

Змінив тактику

– Кажу їй: "Повториться – уб'ю". А вона плаче, що більше не буде, – розповідає Богдан. Спіймав дівчину на зраді. – Божиться, що любить тільки мене, а з іншими зустрічається, бо нудно.

Пара мириться. Богдан дарує коханій прикрасу, надсилає кур'єром голландські троянди. У відповідь та натякає на новий телефон з "яблуком".

– Почав стежити за нею в соцмережах, – продовжує Богдан. Показує фото дівчини з іншими чоловіками. – Каже, що зустрічається з подругами, а сама гуляє зі "спонсорами". Я думав освідчитися. Тепер розумію, що два з половиною роки життя – в сраку.

Пара розходиться. Дівчина пояснює, що втомилася від ревнощів. За кілька днів зустрічається зі старшим на 17 років власником клініки.

Із Богданом бачимося через рік.

– Змінив тактику поводження з дівчатами, – каже. – Не ревную, не кричу, не стежу в соцмережах. Про гроші не говорю, дорогих речей не дарую. Зустрічаюся з дівчиною зі свого міста. Вона трохи не мій типаж – низенька, не струнка. Але мила, спокійна. Восени планую звати заміж.

За кілька місяців знову розмовляємо з Богданом.

– Кілька днів тому зателефонувала й розірвала стосунки, – говорить. – Хоча їй подобається, що я не ревнивий, не схожий на її дурнуватих колишніх. Раділа, що не контролюю.

– У чому ж причина?

– Сказала, що все занадто добре

Сейчас вы читаете новость «Змінив тактику». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи