суббота, 19 ноября 2011 11:15
Галина Остаповець
Галина Остаповець
Галина Остаповець

Зрадити і не попастися

Я завжди була свято переконана в тому, що чоловік дарує квіти лише тоді, як зрадить. Як каже один мій знайомий: "Коли в нього рильце в пушку, він готовий і пропилососити, і навіть сміття винести".

Недавно познайомилася з чоловіком, який шість років живучи в шлюбі зраджує дружину.

- З дівчатами знайомлюся на спеціалізованому сайті. Підписуюсь не своїм іменем і не ставлю фотографій. Якщо дівчина не хоче йти, бо не бачить, як я виглядаю - тільки тоді надсилаю фото. Дівчат ніколи не обнімаю, щоб не пахнути їхніми парфумами. Про всяк випадок вожу з собою валик - очищаю ним одяг і сидіння машини від волосся. Після сексу ніколи не йду в душ. Якщо ввечері приїду з роботи, дружина може занюхати, що не пахну природно, а якимось гелями. Це перша підозра, що був явно не на роботі, - розповідає про правила зраджування.

Ще він ніколи не залишає номер свого мобільного. З дівчатами зустрічається тільки вдень, бо о шостій вечора повинен забрати доньку із садочка. Вихідні проводить із сім'єю.

- Здається, дружина ні про що не здогадується. Я часто балую її подарунками, квітами, спа-салонами, курортами, щоб дурня в голову не лізла. Але раз вона щось запідозрила. У відрядженні у Львові я підчепив дівчину. Зняв їй квартиру на місяць. Ну, і телефон мій у неї лишився. Вона почала мені надзвонювати, що в неї гроші закінчились. Дружина рознюхала. Я не зізнався.

До речі, зізнаватися не треба ніколи, хай як вона буде брати на понт. І щоб загладити вину - купив їй машину. Вона так зраділа, що забула за все на світі, - чоловік допиває каву, дивиться на годинник і починає збиратися.

Сейчас вы читаете новость «Зрадити і не попастися». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

15

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи