среда, 17 ноября 2010 18:54

Віктор Іванович прорахував усі можливі варіанти на найближчий час. Розумів, що з Єдиним Центром 3 відсотки не набере ні на яких виборах

 

12 листопада президент Віктор Янукович призначив міністром з питань надзвичайних ситуацій голову партії Єдиний Центр Віктора Балогу. Попередник Нестор Шуфрич звільнив крісло ще влітку. Балога двічі обіймав цю посаду - 2005-го й 2006-го. Протягом 2006 - 2009 років керував секретаріатом президента Віктора Ющенка.

Вадим ДЕНИСЕНКО, 42 роки, головний редактор тижневика "Коментарі"

"Це як у приказці - ніколи не кажи "ніколи". Балога не перший у політиці, хто робить одне, говорить друге, а думає третє. Тігіпко теж за два дні до того, як став віце-прем'єром, розповідав, що ніколи й нізащо.

Віктор Іванович прорахував усі можливі варіанти на найближчий час. Розумів, що з Єдиним Центром 3 відсотки не набере ні на яких виборах. У будь-яку опозиційну коаліцію теж не впишеться. І в Тимошенко, і в Яценюка завжди буде зайвим, бо його за опозиціонера не сприймають. Для того щоб залишитися в політиці, йому нічого не лишалося, як погодитися на роль міністра. На виборах засвідчив: може показати будь-який потрібний результат на Закарпатті. І якщо наступного року ймовірні парламентські вибори, то для адміністрації Януковича вигідно, щоб Балога був із нею. Тим більше, це не та посада, яку владі було би шкода віддавати.

Взагалі, у людей коротка пам'ять. За два роки ситуація в політиці істотно зміниться, і можуть забути, що Балога був у цій коаліції. Але в короткій перспективі як серйозний політик він перестав існувати"

Сейчас вы читаете новость «Віктор Іванович прорахував усі можливі варіанти на найближчий час. Розумів, що з Єдиним Центром 3 відсотки не набере ні на яких виборах». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі