воскресенье, 21 июня 2020 17:00
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Не простила

– Накаркав, – каже на львівському ринку продавчиня черешень. Читає газетний матеріал: "В Олени Зеленської виявили коронавірус".

Хворобу в першої леді діагностували 12 червня. За кілька днів до цього президент Володимир Зеленський в інтерв'ю сказав, що хотів спеціально підхопити вірус:

– Був у нас момент депресії, і я запропонував: давай захворію. Одразу ізолюємо мене на Банковій. Поживу там. Щоб люди зрозуміли – це не страшно.

– Коли була епідемія свинячого грипу, то мій зять теж хорохорився, – продовжує продавчиня. – Хотів швидше перехворіти, аби імунітет з'явився. Думав, що це, як нежить: почихав тиждень – і здоровий. Скрізь ходив, рук не мив, маски не носив. У результаті – донька і двоє дітей пів місяця із запаленням легень пролежали в лікарні. Ми тоді від переживань мало самі не повмирали. А в нього – без симптомів.

Львівщина – одна з лідерів у країні за кількістю хворих на коронавірус. Майже в кожній родині є інфіковані близькі чи знайомі. Лабораторії не встигають опрацьовувати тести. Люди з підозрою на коронавірус чекають на результати до двох тижнів. Лікарні переповнені, а черги до сімейних терапевтів розписані на тижні вперед.

– Ви не думайте погано – мені шкода жінку президента, – додає продавчиня. – А ще більше шкода його самого. Бо моя дочка, як одужала, прогнала чоловіка. Не простила безпечності

Сейчас вы читаете новость «Не простила». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі