суббота, 19 октября 2013 14:15
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Не готові до Європи

Мій знайомий Андрій із Севастополя зробив подарунок тещі на 50-ліття – придбав тижневу путівку в болгарське місто Созополь. Марія Олександрівна була щаслива, бо вперше за багато років їхала відпочивати та ще й за кордон. Останні 10 років вона здавала свою однокімнатну хрущовку з радянським ремонтом у бухті Північній відпочивальникам. Цей сезон був особливо вдалий – за добу правила 300 гривень. А сама жила зі старенькою матір'ю у квартирі навпроти.

На відпочинок узяла маленький кип'ятильник, праску, фен, вішаки для одягу, рушники, чай і каву.

За тиждень Марія Олександрівна повернулася засмагла і замислена. Зібрала сімейну нараду й заявила:

– Відтепер приймаємо людей по-європейськи.

На відпочинок узяла кип'ятильник, праску, фен, рушники

Розповіла, який красивий і зручний у неї був номер – з електрочайником, безкоштовними напоями, трьома рушниками, а вішаків у шафі було аж забагато. Номер щодня прибирали три покоївки.

У свою однокімнатку Марія Олександрівна купила всі необхідні електроприлади, замінила постільну білизну на дорожчу, звичайне вікно на металопластикове. У ванній поставила набір шампунів і гелів для душу, у кухні залишила чай і каву. Ціну на квартиру не піднімала.

Перші відпочивальники з Краматорська поцупили вішаки з шафи, молода пара з Харкова поставила величезну винну пляму на постільній білизні. А 3-річний син львів'ян ножем роздряпав нове підвіконня.

– Не готові наші люди до Європи, – зробила висновок Марія Олександрівна. – Будемо жити по-старому.

Наступного дня занесла у квартиру стару білизну і забрала фен та електрочайник.

Сейчас вы читаете новость «Не готові до Європи». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі