пятница, 13 февраля 2015 01:23

Шкиряк: "На Дебальцевском направлении окружения нет"

Сили АТО тримають цілісність оборони і жорстко стримують наступ і атаки ворожих сил. Українські силовики утримують всі свої позиції і дають гідну відсіч агресору. Про це зазначив радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

За словами радника глави МВС, терористи продовжують атакувати позиції сил АТО практично по всій лінії фронту. Ситуація на півдні залишається напруженою. Бойовики здійснюють спроби прориву на Широкіне та Павлополь, де закріпився полк Нацгвардії "Азов".

Терористи обстрілюють ці населені пункти з усіх видів артилерії і здійснили кілька спроб наступу з танками та піхотою.

Проте українські бійці утримують свої позиції та ефективно відбивають всі атаки ворога. Наразі бійцями "Азова" знищено близько 20 терористів та декілька одиниць бронетехніки.

"На Дебальцевському напрямку оточення нема. Сили АТО тримають цілісність оборони і жорстко стримують наступ і атаки ворожих сил. Артилерія ВСУ наносить влучні удари по вогневим точкам і рубежам терористичних військ, завдаючи ворогу вагомі втрати в живій силі та техніці.
Не припиняються обстріли Станиці Луганської, Трьохізбенки, Пісків, Мар'янки, Авдіївки та ін. Наші воїни утримують всі свої позиції і дають гідну відсіч агресору",— підкреслив Зорян Шкіряк.

Сейчас вы читаете новость «Шкиряк: "На Дебальцевском направлении окружения нет"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі