воскресенье, 12 июня 2022 13:10
Ирина Мамрига
Ирина Мамрига
Журналист

Випередила

"У країні війна, а ведмедик Тедді разом із пані Оксаною ніяк не вгамуються. Шановна, людям нині не до веселощів! Якщо хочете святкувати, то робіть це тихо. До чого ця показуха?" – пише у фейсбуку Людмила. Обурюється, що односельчанка Оксана опублікувала на своїй сторінці фото з ростовою лялькою – ведмедиком Тедді.

Обидві мають кафе в одному селі. З початком повномас­штабної війни у закладах замовляють лише поминальні обіди. Але якраз перед нападом Росії Оксана придбала для бізнесу цю ляльку. Тепер почала делікатно рекламувати її, вітаючи своїх родичів зі святами.

– Люда мріяла про такого ведмедя, тому й біситься, – сміється Руслан, який живе в тому ж селі. – Вона в січні їздила до доньки у Вінницю, вітала її з 20-річчям. На свято замовила двометрового ведмедя, що танцював з усіма гостями. Потім розповідала ­нашим жінкам, що ближче до випускних вечорів і у своє кафе купить такого ж. По секрету казала подрузі, що за 10 фотосесій відіб'є його вартість. А тут Оксана її випередила. Сама розумієш: на одне село двох ведмедів забагато.

Запитую в Руслана, чому Оксана не зважає на образи конкурентки?

– Навіщо їй виправдовуватись? Усі в селі добре знають родину Оксани. Старший племінник пішов добровольцем на війну. Вона з чоловіком і донькою щотижня возять продукти у волонтерський центр. А ведмедика, до речі, багато хто з нашого села вже замовляв. Але просять не показувати в інтернеті їхніх фото, щоб Людмила менше базікала.

Сейчас вы читаете новость «Випередила». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі