воскресенье, 01 апреля 2012 15:00
Иван Столярчук
Иван Столярчук
Иван Столярчук

Адреналін

- По 60 гривень заплатили й так лоханулися, - ділиться враженнями від вихідних сусід Сергій.

Чекаємо з ним ліфта. Спокусившись трейлером, де м'язистий герой дає прочухана зубатим марсіанам, він повів свою дівчину на ЗD-блокбастер "Джон Картер: між двох світів".

- Хотілось адреналіну. А там безкінечні батальні сцени, - пояснює.

- А я навпаки. З реклами подумала, що "Мами" - просто смішний фільм. А він виявився такий глибокий, - розповідає інша сусідка, 45-річна Світлана з 16-го поверху.

До мого кінонастрою найближча була французька стрічка "Ніжність"

Її до кінотеатру запросив "брат". З новим залицяльником жінка познайомилася в протестантській общині. Після недільного зібрання їх занесло на "Мами". Вісім історій, де безтолкові сини у виконанні Сергія Безрукова, Дмитра Дюжева й Гоші Куценка поспішають привітати своїх матусь із 8 Березня. У Світлани свято також удалося. Удома знайшла шоколадку й листівку від сина, 21-річного хулігана, якого виховує сама.

А до мого кінонастрою найближча виявилася французька стрічка "Ніжність" з Одрі Тоту. Це неспішна розповідь про людські долі. Нешаблонна і якась некіношна історія здалася дуже подібною до життя, в якому трапляється й ніжність.

- Саме щоб нагадувати собі такі прості істини, ходжу в кіно. А для адреналіну футбол дивлюся, - кажу Сергієві. - Бо спецефекти в бойовиках діють так само, як вирішальний гол Марко Девіча, завдяки якому харківський "Металіст" уперше вийшов до чвертьфіналу Ліги Європи.

Сейчас вы читаете новость «Адреналін». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі