понедельник, 11 марта 2013 00:00

Покупцеві "Санексу" подарували мобільний телефон

 

Зимова акція "Зберігаючи чистоту навколо" завершилася 28 лютого. Серед учасників — покупців біопрепаратів "Санекс" — провели лотерею. Переможцем став Максим Сигидиненко з міста Тульчин Вінницької області. Йому подарували суперприз — мобільний телефон, футболку та горнятко з логотипом "Санекс".

— Ото, напевно, зраділа його дружина чи кохана. Такий подарунок отримала перед 8 Березня. Я вже казала чоловікові: як тільки "Санекс" розпочне нову акцію, візьму в ній участь, — говорить львів'янка Богдана Сапрун, 42 роки. — Із "Санексом" познайомилася на Новий рік. Зібрали компанію з 10 чоловік. Зустрічали в нашій квартирі. Дітей відправили до батьків у село. Накрили стіл. Приготувалися слухати президентське привітання. Чоловіки курили на кухні. Щойно включили телевізор, як хтось із гостей кричить: "Катастрофа, біжіть сюди". На кухні забилася мийка. Усе залило. Смердюча вода полилася з ванни та умивальника.

Сусідка Сапрунів, яка живе у квартирі навпроти, принесла пакетик біопрепарату "Санекс біо дрен". Розчинила порошок у воді й залила в сифони. Вода почала стікати набагато швидше. Вивітрився неприємний запах.

— Через тиждень пішла в гіпермаркет "Епіцентр", аби сусідці препарат відкупити і собі на запас узяти упаковку, чотири саморозчинні пакетики. Також прихопила спрей "Санекс Аnimals" для помешкань, де живуть тварини. Наша киця звикла спати на килимі у вітальні. Він пахнув Муркою. Обробляю тричі на тиждень, просто розпилюю у повітря. За тиждень запах зник.

Препаратом "Санекс Аnimals" користується двічі на тиждень. Два-три рази розпилює на килим. Протирає ганчіркою.

Біопродукти "Санекс" найкраще замовляти на сайті t-klio.dp.ua.

Представники торговельної марки "Санекс" вітають усіх жінок з 8 Березня. Незабаром чекайте на нові акції!

Сейчас вы читаете новость «Покупцеві "Санексу" подарували мобільний телефон». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі