четверг, 05 мая 2011 13:19

Із 1 травня доступ до інтернету в Бориспільському аеропорту зроблять безкоштовним

 

П'ятниця, 29 квітня, 13.10

28-річна киянка Наталія Зварич із чоловіком Олександром, 30 років, заходять до палати №7 у столичній дитячій лікарні "Охматдит" на просп. Чорновола. Тримають за руку 4-річного сина Руслана. Батьки зупиняються в дверях. Руслан виривається, біжить до 11-річного брата Владислава. Той лежить у ліжку, із забинтованими ногами та шиєю.

- Як справи? Що в тебе болить? - питає Руслан.

- Коліна дуже болять.

Руслан знімає кросівки, сідає до брата на ліжко, обіймає його. У Владислава струс мозку, травмоване обличчя. На ногах - рвані рани. 22 год. тому він повертався з тренування по регбі на вул. Нижній Вал у мікрорайоні Бортничі. Поруч ішли п'ятикласники Олександр Скляр, Андрій Мельниченко, Владислав Рудич та Артем ???. Навпроти школи №280 на них ззаду наїхав Daewoo Lanos. Збив усіх, протаранив бетонний паркан приватного будинку.

У водія схопило серце, він знепритомнів - кажуть у міліції. Лікарі говорять про напад епілепсії. Коли "швидка" приїхала, у чоловіка текла піна з рота.

Школярів відвезли в лікарні. Трьох виписали того ж вечора. Владиславові прописали 10-денний постільний режим. Артема прооперували.

А в цей час:

21-річний Семен Мазур при вході на Краківський ринок у Львові приміряє сонцезахисні окуляри. У черзі стоять ще восьмро людей. Поряд напис - "Усе по 25 гривень".

- Гарно, Машка. Беремо тобі й мені. За дві пари 50 гривень. Gucci . Табличку відірвеш, ніхто й не знатиме, що то китайське, - каже дівчині Семен.

Дає продавцю 50-гривневу купюру. Той протирає скельця носовою хустинкою. Запаковує товар, дякує за покупку.

- 28-ма пара за півдня. Сонце блиснуло - люди за окулярами кинулися. На дорогі із салонів грошей не мають. Шукають дешевші, по базарах, - пояснює продавець 47-річний Іван.

Віктор Качур,45 років, екс-мер райцентру Немирів на Вінниччині, обідає в камері слідчого ізолятора на третьому поверсі другого корпусу при тюрмі на вул. Островського у Вінниці. Із камери видно господарчий двір установи.

27-квітня Староміський райсуд Вінниці засудив колишнього міського голову на два роки і 10 місяців ув'язнення за хабар у 1 млн 790 тис. грн. Ці гроші Віктор Качур отримав у червні торік.

Наталія Погоріла, 33 роки, забирає велосипед із холу міської ради Черкас. Це - подарунок мера Сергія Одарича. Наталя працює в екологічній інспекції. Велосипеди дали й трьом її колегам - як кращим спеціалістам міської ради.

- Велосипед спортивний, тож на роботу ним не їздитиму. Скоріше за все, кататимуся в рідному мікрорайоні Митниця, - каже Наталія. - Налагодити нікого не проситиму. Думаю, з усім впораюся сама.

Що робили в міліції минулого тижня

29 квітня з табельної зброї застрелився помічник дільничного в селищі Миколаївка на Одещині. Тіло знайшли на лавці у дворі. Керівництво вважає, що чоловік укоротив собі віку через сімейні проблеми.

28 квітня звільнили чотирьох харківських патрульних. У ніч на 25 число вони зламали ніс студенту Михайлові Опікану, відібрали в нього стипендіальну банківську картку. Міліціонери силою посадили хлопця в авто. Били по обличчю, вимагали зізнатися у продажі наркотиків. Злочин довели завдяки запису відеокамери над банкоматом. Міліціонери намагалися зняти з картки гроші.

Заступника начальника Дарницького райуправління міліції заарештували минулого тижня в Києві під час отримання хабара. Підприємець передав йому 8 тис. грн. Міліціонер вимагав утричі більше за те, що не перевірятиме документацію на кіоск. 15 тис. він отримав раніше.

Під час обшуку в кабінеті міліціонера знайшли блокноти з прізвищами. Проти кожного була сума "данини" - від 2 до 5 тис. грн.

24 квітня в селищі Підсереднє Великобурлуцького району Харківщини міліціонер поранив двох чоловіків гумовими кулями. Олександр Доля каже, що правоохоронець тричі вистрілив йому в спину з пістолета. Олександр гуляв із 12-місячним немовлям.

 

Кабмін заборонив паркувати автівки ближче, аніж за 5 м від сміттєвих контейнерів.

Із 1 травня доступ до інтернету в Бориспільському аеропорту зроблять безкоштовним. Зараз wi-fi інтернет є в усіх терміналах. Година коштує 36 грн.

На пошті в Сумах виявили два металеві корпуси від мінометних мін калібру 50 мм часів Другої світової війни. Іржаві, лежали в двох посилках. Адресувалася 42-річному сумчанину. Відправник невідомий.

Депутати Одеської міськради затвердили зображення міського герба. Поряд із короною на ньому зображено "Золоту зірку" Героя Радянського Союзу.

1 500 000 000 доларів переказали заробітчани в Україну торік. 2009-го сума була втричі більша.

1796 підроблених гривневих банкнот вилучили минулого року. Серед підробок переважно 200-гривневі купюри - 951 штук.

30 кілограмів важила гиря голови Херсонської обласної ради Віктора Пелиха, яку вкрали невідомі. Всього вони винесли речей на 700 грн із дому батьків голови у селі Чулаківка Голопристанського району.

"Ми, можливо, приєднаємо картоплю до біопалива, як і цукровий буряк"

Микола ПРИСЯЖНЮК, міністр аграрної політики, про те, що картоплі почнуть виробляти біопаливо

"Православ'я, яке нав'язує Московський патріархат, віддаляє нас від Європи. Російські попи нічим не відрізняються від комуністичних чиновників, які дбали про хліб насущний з ікрою більше, аніж про духовність"

Юрій ВИННИЧУК, письменник, про священиків Московського патріархату

"Вісім громадян України потрапили до переліку найбагатших людей світу. Це - представники металургії, банківського сектора, агробізнесу. Жодний із них не заробив своїх грошей на науці. А в розвинутих країнах таких - сотні"

Володимир ПОЛОХАЛО, народний депутат, про українських олігархів

Анекдоти

Оголошення в Бориспільському аеропорту: "Хто останнім виїжджатиме з України, будь-ласка, вимкніть світло в аеропорту".

- Чув? Литвин має каску з написом "Не сци, прорвемося"?

- Так. Причому, кажуть, вона вже повна.

Після того, як Азаров запропонував робити з картоплі біопаливо, Кабмін чекає пропозицій, що можна зробити з Азарова.

 

Сейчас вы читаете новость «Із 1 травня доступ до інтернету в Бориспільському аеропорту зроблять безкоштовним». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі