четверг, 23 октября 2008 17:54

"Трипільський музей міг би принести мільйонні прибутки"

"Днями їздила на відпочинок у Яремчу. Дорогою додому вирішила заїхати у Хотин та Кам"янець-Подільський. Яку ж красу там побачила! Добре, що місцева влада не споглядає мовчки на замки, а активно реконструює, рекламує та пропагує їх. Очевидно, має немалі доходи від туризму.

У нас в Тальному почали ремонтувати Шуваловський замок та й покинули. Кажуть, уряд Тимошенко не виділяє грошей. Мовляв, у нього пріоритет — соціальні виплати. Дуже дивно. Невже в уряді не розуміють, що туризм — це золота жила. Унікальний трипільський музей, який має бути в Тальнівському палаці, принесе місту та області мільйонні прибутки. Вже з них можна буде відраховувати гроші на різні соціальні виплати. Упевнена, їх буде набагато більше, ніж тепер. Натомість реконструкцію нібито заморозили до кращих часів.

Лише при в"їзді в Тальне встановили таблички "Trypilska kultura. Museum". Сміх і гріх. По-європейськи жити ми ще довго не навчимося".

Сейчас вы читаете новость «"Трипільський музей міг би принести мільйонні прибутки"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі