четвер, 23 жовтня 2008 17:54

"Трипільський музей міг би принести мільйонні прибутки"

"Днями їздила на відпочинок у Яремчу. Дорогою додому вирішила заїхати у Хотин та Кам"янець-Подільський. Яку ж красу там побачила! Добре, що місцева влада не споглядає мовчки на замки, а активно реконструює, рекламує та пропагує їх. Очевидно, має немалі доходи від туризму.

У нас в Тальному почали ремонтувати Шуваловський замок та й покинули. Кажуть, уряд Тимошенко не виділяє грошей. Мовляв, у нього пріоритет — соціальні виплати. Дуже дивно. Невже в уряді не розуміють, що туризм — це золота жила. Унікальний трипільський музей, який має бути в Тальнівському палаці, принесе місту та області мільйонні прибутки. Вже з них можна буде відраховувати гроші на різні соціальні виплати. Упевнена, їх буде набагато більше, ніж тепер. Натомість реконструкцію нібито заморозили до кращих часів.

Лише при в"їзді в Тальне встановили таблички "Trypilska kultura. Museum". Сміх і гріх. По-європейськи жити ми ще довго не навчимося".

Зараз ви читаєте новину «"Трипільський музей міг би принести мільйонні прибутки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі