суббота, 24 июня 2017 09:05
Анна Усік
Анна Усік
Анна Усік

Заміж за американця

Із Катериною, студенткою педагогічного університету, познайомилися на курсах англійської. Вона пішла вчити мову, щоб знайти жениха-американця. До цього брала участь у кастингах на телешоу "Холостяк" і "Весілля наосліп", реєструвалася на сайтах знайомств, двічі заповнювала анкету на Грін-карту. У березні подалася в шлюбне агентство.

Її фото вподобав двічі розлучений американець Ентоні. Прилетів у Київ із Вашингтона на тиждень. На побачення Катя ходила з перекладачем.

– Щось я йому не вірю, – розповідала. – Каже, що багатий. Має свій магазин і ферму. Але сорочка дірява, джинси затерті, ніби з гуманітарки. Мільйонери такого не носять. Жінку шукає українку. Його бабуся родом із Чернівців.

На третьому побаченні Ентоні освідчується Каті. Дарує срібну обручку своєї матері.

– Срібну, ти представляєш? Наче я на золоту не заслужила, – обурюється Катерина. – Сказав, щоб готувала документи. А я вже передумала з ним їхати. Якщо на обручку грошей зажав, то не бачити мені його мільйонів.

Ентоні полетів до Вашингтона. Через два місяці виставив фото зі свого весілля у Facebook.

– Уяви, якого я жениха прошльопала, – каже Катерина і демонструє знімки, на яких Ентоні з Оксаною, перекладачкою, що разом з ними ходила на побачення. Фото з відпочинку на Маямі підписали honeymoon with sweet girl. Вона – у дорогому купальнику від Victotia's Secret, він – у синіх плавках.

У травні Катерина знайомиться з мулатом Марком.

– Він особливий, – розповідає дорогою до метро. – Носить джинси від Gucci, пахне Armani, а годинник Girard за 10 тисяч баксів. Каже, що прилетів із Чикаго на три тижні. Вдень він на переговорах. Увечері ходимо в нічний клуб. Учора забув портмоне – за вхід і вечерю довелося заплатити мені. По-моєму, доля дала мені другий шанс.

Катерина замовкає, коли раптом зустрічаємо її Марка біля метро Виставковий центр. Він торгує шаурмою.

Сейчас вы читаете новость «Заміж за американця». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи