суббота, 18 июня 2011 14:09
Анна Усік
Анна Усік
Анна Усік

Більше ніж секс

Подруга Катя, з якою винаймаємо квартиру, повертається з побачення в сльозах. Їй 23. Була незайманою, доки у квітні не познайомилася з 26-річним Юрієм. Той працює барменом у одному з київських ресторанів. Із чотирма приятелями орендує однокімнатку на Позняках. На четвертому побаченні запропонував Каті зустрічатися двічі на тиждень заради сексу.

- У суботу й середу я лишаюся у квартирі сам. Вова, Льоша і Стасік працюють в нічні зміни охранніками. Нам буде добре разом. Це буде більше ніж секс. Вибач, але до серйозніших стосунків я зараз не готовий. Квітково-букетний період уже переріс, - сказав Юрко.

Катя плаче.
- А я встигла влюбитися в нього. Він навіть не знає, що я дєвствєнніца. Ну скажи, що він мав на увазі під фразою "більше ніж секс"? Може, він полюбить мене з часом?

У березні ми дивилися фільм із такою ж назвою. У ньому герої зустрічалися кілька разів на тиждень заради сексу, а потім закохалися. Катя перейнялася сюжетом стрічки й ігнорує мою пораду порвати з Юрком.

- Нічого ти не розумієш. А може, я хочу, щоб він був моїм першим чоловіком.

Півтора місяця в них був тільки секс, і нічого більше.

30 травня зустрічаю у "Борисполі" сестру Аліну. Вона живе в Чикаго. Прилетіла, щоб наростити дівочу пліву. Їй 24. Торік розлучилася зі Святославом, на зібраннях діаспори познайомилася з 20-річним Мироном. Його батьки-львів'яни переїхали до Штатів 10 років тому. Хочуть, щоб наречена сина була цнотливою.

- Мирон чекає, що в першу шлюбну ніч у нас буде більше ніж секс. У Чикаго за таку операцію просять 10 тисяч доларів. А в Києві знайшла клініку, де за 700 доларів роблять штучну пліву з фрагмента слизової.

Два місяці тому я познайомилася з хлопцем у інтернеті. Після перших двох побачень він цілує в щоку на прощання й червоніє. Каже, іще не покохав, але дуже подобаюся йому. На вихідні їдемо на відпочинок у Яремче. Два дні спимо в одній кімнаті на різних ліжках. Хтозна, може, між нами буде щось більше ніж секс?

Сейчас вы читаете новость «Більше ніж секс». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі