вівторок, 19 квітня 2011 09:40

Спецтема: Землетрус і цунамі в Японії

Цунамі і землетруси в Японії вбили вже 14 тисяч осіб

Цунамі і землетруси в Японії вбили вже 14 тисяч осіб

У результаті землетрусу і цунамі, що сталися в Японії 11 березня, загинуло майже 14 тисяч осіб. Такі дані вранці 19 квітня оприлюднила влада Японії.

Національне поліцейське агентство Японії, яке веде підрахунок жертв стихійного лиха, повідомило, що в уточненому списку загиблих 13 тисяч 843 людини. Зниклими без вісти вважаються 14 тисяч 30 осіб. У центрах тимчасового розміщення, за станом на ранок 19 квітня, залишаються близько 136,5 тисячі чоловік, що позбулися даху в результаті землетрусу і цунамі.

У найбільш постраждалих від стихійного лиха районах триває операція з пошуку тіл загиблих, у якій задіяні військовослужбовці та поліцейські, нагадали представники агентства.

Як відомо, 11 березня біля берегів Японії стався сильний землетрус, який викликав цунамі. У результаті стихійного лиха загинули або зникли майже 28 тисяч осіб. Зазнала серйозних ушкоджень АЕС "Фукусіма-1".

Зараз ви читаєте новину «Цунамі і землетруси в Японії вбили вже 14 тисяч осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі