Хороший план перемоги, якісний. Головне - робити нічого не треба

Ну ось він і з'явився - потужний план перемоги, про який ми стільки чули і якого так довго не бачили. І що? І... він є. Але чи прописані в ньому кроки і зусилля України та її влади до перемоги? Чи лишень вимоги до союзників?

Мені сподобався План перемоги. Тішить, що згідно з ним, сама Україна нічого не повинна робити, лише партнери. Якщо серйозно, презентація цього плану органічно виглядала б на зустрічі в Рамштайні, де традиційно обговорюється допомога Україні від інших країн. Так і було заплановано, але через довбаний ураган зустріч було перенесено.

Захід у Верховній Раді виглядає вже дещо дивним. "Я вам план приніс, тільки ми не можемо щодо нього діяти, у нас повноважень немає". Так чи інакше, цей план дій партнерів був показаний лідерам ключових країн, а тепер і публічно, хоч трохи й не в тому місці.

...давно превалює думка, що все залежить виключно від партнерів, потрібно просто витребувати від них якусь чергову вандервафлю. Але хотілося б несміливо заперечити, що насправді багато залежить від нас самих

Гірше від такого плану не стало. Краще - хто знає, за якимось пунктом щось може й статися. Воно могло б і без плану статися, але дивись пункт "гірше не стало". Лиш є один момент. У нас, звичайно, давно переважає думка, що все залежить виключно від партнерів, потрібно просто витребувати від них якусь чергову вандервафлю. Але хотілося б несміливо заперечити, що насправді багато залежить від нас самих.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі