Кожному ухилянту все одно доведеться воювати, але зараз є вибір

Про війну не хочеться думати, всі від неї вже втомились і взагалі - хай це питання вирішує влада. Але штука в тому, що у Бучі й Маріуполі росіяни вбивали всіх підряд. І якщо ворогів не зупинити спільними зусиллями - всі, хто виживе, силоміць будуть забрані в армію окупантів. Чи вийде відкупитися від них?

За вчора вислухав чимало побажань самому йти на фронт та штурмувати Курськ. "Милі" співгромадяни! Я не яструб війни і завжди за нагоду домовитися. Якщо є про що і з ким. Я за те, щоб діти та близькі не гинули, щоб усі були вдома і ніхто не плакав на цвинтарях.

Війна - це найгірше, що може бути. Боюся, що ви навіть уявити не можете довготривалі наслідки цих десяти років. Вони жахливі. Найстрашніше можуть бути тільки наслідки поразки.

Не йдеться про чиновництво. Йдеться про те, що у Бучі, наприклад, не було диверсантів. І в підвалах Херсона вбивали та калічили не терористів-русофобів. Простих людей. Звичайнісіньких

Не йдеться про державу. Не йдеться про владу. Не йдеться про чиновництво. Йдеться про те, що у Бучі, наприклад, не було диверсантів. І у підвалах Херсона вбивали та калічили не терористів-русофобів. Простих людей. Звичайнісіньких. Дівчину з манікюром пам'ятаєте? Старого на велосипеді? Запитайте тих, кого рівняли бомбами в Маріуполі. Ґвалтували в лісі під Києвом, а потім спалювали тіла, обливши солярою та обклавши шинами. Запитайте у тих, хто гнив по узбіччях ненависних вам нових доріг у розстріляних автомобілях.

Щоправда, мертві небалакучі. Чи дуже поговориш, коли на тебе і твою дитину падає будівля Драмтеатру? Або коли машину, в якій ви біжите від війни, перемелюють танкові траки?

...більшість із вас благополучно пересидить вторгнення, отримає з рук окупанта пенсії, зарплати, ваші діти та чоловіки підуть до окупаційної армії (їх ніхто питати не буде, Росія велика...

Звичайно ж, більшість із вас благополучно пересидить вторгнення, отримає з рук окупанта пенсії, зарплати, ваші діти та чоловіки підуть до окупаційної армії (їх ніхто не питатиме, Росія велика, солдати потрібні). Ви співпрацюватимете з окупаційними адміністраціями, голосуватимете за Путіна, а потім за його наступника. Не всім, звісно, ​​пощастить. Когось закатують на смерть, у когось відберуть майно, когось виселять, але це дрібниці! Ви і ваші близькі залишитеся живі! Це не точно, звичайно, але можливо.

Між вами та ворогом стоять не депутати та їхні діти та родичі, не держава, не влада - стоять звичайні люди. Вчорашні робітники, інженери, підприємці, поліцейські, продавці. Це вони роблять так, щоб у вашому селищі Буча не трапилася.Це їм кричать "ганьба!" майбутні військовослужбовці російської армії, які вийшли з концерту "Океану Ельзи". Це вони гинуть на лінії фронту, щоб ми жили і не стали Росією. Розумію, неприємно про це чути, але це війна, співгромадяни. Не ми її почали і ми не можемо її одноосібно закінчити. Або ми чинимо опір, або ми капітулюємо. Усі разом. І ті, хто на фронті, і ті, хто на літній веранді модного кафе. А там уже росіяни розберуться, кому з нас жити, а кому померти в смердючому підвалі.

Немає нічого гіршого, ніж нагадувати людям про те, про що їм думати не хочеться. Хочеться просто жити, а хто там прийде до вашої оселі, коли окопи спорожніють - п'яте питання

Я більше не чіпатиму цю тему. Немає нічого гіршого, ніж нагадувати людям про те, про що їм думати не хочеться. Хочеться просто жити, а хто там прийде у вашу оселю, коли окопи спорожніють - п'яте питання. Нехай про це діти депутатів думають! Ок. Звичайно ж, вам видніше. І ворогові допоможете, і Зеленському дулю покажете. Ваш вибір.

Я ж зі свого боку робитиму так, щоб поразки не сталося. Все, що я можу робити у своєму віці, я зроблю. Думаю, що я досі досить ефективний у багатьох питаннях. І мої друзі зроблять: і ті, що воюють, і ті, хто волонтерить. Марно намагатися достукатися до тих, хто не хоче нічого чути. Потрібно просто робити, що можемо, і станеться, що судилося.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі