Україна потребує нової стратегії розвитку - дрібні зміни не спрацюють

Можна ще більше підняти податки і запровадити жорсткішу мобілізацію. Але те, як вибірково і непрозоро відбуваються ці процеси, свідчить: без докорінної зміни стратегії і кадрових рішень ми не виживемо. Що далі?

Звичайно, треба підвищувати податки - грошей на війну немає. Безумовно, треба посилювати мобілізацію - людей на війні не вистачає. Безперечно, треба оновлювати керівні кадри в міністерствах і штабах - бо багато хто з них працює дуже погано під час війни.

Недостатньо поспіхом гасити пожежі та затикати дірки. Уже не можна виправдовувати всі косяки раптовістю нападу ворога, зрадою і браком грошей

Але цього всього вже недостатньо. Недостатньо поспіхом гасити пожежі та затикати дірки. Уже не можна виправдовувати всі косяки раптовістю нападу ворога, зрадою і браком грошей. Настав час переосмислення й оновлення всієї стратегії ведення війни, стратегії перемоги, стратегії розвитку держави і нації. Настав час справді нових ідей, нових рішень, і нових людей. Справжніх нових людей - досвідчених, компетентних, авторитетних і не лояльних. Без радикального оновлення ми загинемо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі