Будні українських корумпантів: звільнили, не судили, дали посаду в МЗС

Кадрові призначення новоспеченого міністра закордонних справ неабияк дивують. Наприклад, в посольство Чехії призначають людину, що сприяла незаконному виїзду за кордон понад 200-т чоловіків, серед яких були і підсудні. Напевне, такому диппаспорт потрібніший, аніж комусь порядному?

Ну, новий міністр закордонних справ почав яскраво. Зняв з посади представника України у Грузії через те, що той купив пральну машину. Натомість призначив людину, залучену в корупційні скандали - працювати у посольстві України у Чехії. Браво! Послідовний!

...обшуки в ОДА були пов'язані з порушеннями надання дозволів на виїзд за кордон та внесення осіб в систему "Шлях"

А у призначеного Сергія Осачука, звільненого з посади голови Чернівецької ОВА, все "весело". Хоча після обшуків справу зам'яли. От як про ті дії писали ЗМІ: "За попередніми даними, обшуки в ОДА були пов'язані з порушеннями надання дозволів на виїзд за кордон та внесення осіб в систему "Шлях". Нагадаємо, що серед тих, кому було надано дозволи на виїзд - підсудний фігурант оборудки із санаторієм "Брусниця", ексголова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, керівник департаменту охорони здоров'я ОВА Олег Чорний та інші..."

Яких ще кадрових рішень вам не вистачає?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі