Держава постачає ЗСУ дрони, які вбивають наших захисників

Рік тому міністр цифровізації Федоров хвалився чудовими дронами від українських виробників, які допомагатимуть робити росіян "хорошими". Та виявляється - ці FPV смертельні для українських солдатів?

До уваги операторів FPV! У ваші підрозділи можуть за держконтрактами постачатись FPV дрони "Фенікс" із модулем цифрового звʼязку. Через те, що виробник ставить за мету урвати грошей (ціна завищена на понад 250%), забивши на безпеку людей, фіксуємо вже декілька випадків самопідривів.

Через спрацювання плати ініціації із усіма поставленими запобіжниками, декілька воїнів отримали поранення, зокрема й тяжкі. Один військовослужбовець загинув

Через спрацювання плати ініціації із усіма поставленими запобіжниками, декілька воїнів отримали поранення, зокрема й тяжкі. Один військовослужбовець загинув. Виробник знає про проблему, але його продукція і далі постачається у війська.

Наполегливо рекомендую не використовувати цей виріб із платами від виробника. Краще замінити на свою або переставити модуль звʼязку на безпечний дрон із платою, в якій ви впевнені. "Фенікс" може вас вбити. Держава має негайно відкликати небезпечний виріб з військ. Виробник має сісти у вʼязницю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі