Путін отримав-таки санітарну зону, але - в себе, на Білгородщині

Росія нашпигувала власне прикордоння мінами, і тепер російські окупанти на них підриваються. Хоча винна, як завше - Україна

Білгородщина в Росії потроху перетворюється на санітарну зону, про яку так мріяв Путін. Там, як заявили місцеві пропагандисти, четверо цивільних підірвалися на міні, підступно скинутій з українського дрона. Щоправда, Z-воєнкори засвітили рештки вибухового пристрою на камеру - і виявилося, що це новітня протипіхотна міна російського виробництва ПОМ-3. І з'явилася вона не випадково - зазвичай такими мінами окупанти здійснюють дистанційне мінування з установок "Зємлєдєліє". Тай четверо цивільних - теж брехня. Як повідомив федеральний телеканал, на міні підірвалися три бойовики і одон пропагандист. Отже, російські окупанти підірвалися на своїх же мінах зі своєї ж мінувальної установки - а винна Україна? Доти - Росія скидала на білгородців свої КАБи.

Цікаво, що саме з Білгородщини велися російські обстріли по півночі Харківщини. Там Путін оголосив про створення санітарної зони, щоб убезпечити свої кордони. Однак - усе вийшло з точністю до навпаки, і навіть його власні пропагандисти не приховують, що санітарна зона опинилася на російській території. Тепер вже Білгородська область регулярно потерпає від українських дронів, а від учора - ще й від української авіації. Напередодні тут з повітря був уражений командний пункт угруповання окупаційних війск "Сєвєр". Згідно із наявними даними, наступ окупантів на Харківщині зупинився.

Але, щоб було чим похвалитися - росіяни змістили переможний акцент на Сумщину. Там кадирівці зайшли в село Рижівку, записали відео від батальйону "Ахмат" - і залишили село. Рижівка - стоїть на самісінькому державному кордоні, у сірій зоні, де немає ані українських військ, ні росіян. Лишилося тільки 10 місцевих мешканців. Чому це відео постановочне - можна довго пояснювати, але навіть самі Z-блогери вже висміяли кадирівців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі