Журналісти викрили імовірного зрадника у вищому командуванні ЗСУ

Дуже показова для нашої армії ситуація: коли людину призначають на командну посаду без перевірки, і лише через медійний розголос СБУ починає ворушитися та з'ясовувати факти. А вони - вкрай цікаві. Наприклад, навіщо Гладкому кількадесят разів відвідувати Росію під час війни?

Якби не журналісти, цей пан і досі був би на посаді. І таких ще багато. І в Раді теж. Чому у воюючій країні Служба безпеки України не вчиняє ретельних перевірок осіб, які претендують на державні посади надто у військовій сфері - мені невтямки. Отже.

...коли Гладкий був начальником управління надводних і підводних сил Командування ВМС ЗСУ, він 8 разів перетинав кордон РФ

На фото - начальник штабу безпілотних систем ЗСУ. Начштабу Сил безпілотних систем Роман Гладкий перетинав російський кордон 26 разів у 2014-2015 роках, зʼясувало "Телебачення Торонто". Він міг виїжджати в Росію або в окупований Крим, бо даних про конкретні пункти пропуску немає. За час, коли Гладкий був начальником управління надводних і підводних сил Командування ВМС ЗСУ, він 8 разів перетинав кордон РФ.

Також є інформація, що його дружина Олена упровдовж 2014-2015 років 22 рази перетинала російський кордон. У медіа раніше писали, що вона нібито має російське громадянство і живе в окупованому Криму.

Головком ЗСУ Олександр Сирський ініціював спецперевірку органами СБУ начштабу Командування Сил безпілотних систем Романа Гладкого. Він пробув на посаді майже місяць, зараз його усунули від служби на час перевірки. Питання одне: та скільки ж можна?!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі