Дебати у США: Трамп, Гарріс і бездітна кошатниця Тейлор Свіфт

Цієї ночі було складно визначити, хто ж стовідсотково поклав суперника на обидві лопатки під час президентських дебатів. Трамп очікувано апелював до ультраправих, а от Гарріс - до ширшого кола електорату. Та чи це дасть їй додаткові голоси тих, хто досі не визначився?

Ще тоді, коли Байден відчайдушно намагався зупинити час і конкурувати з міцнішим і енергійнішим Трампом, в мене в голові була одна думка: якщо замість Байдена демократи виставлять будь-яку молоду чорну жінку, вона переможе Трампа.

Камала Гарріс мала об'єктивно погані стартові позиції для перемоги. Урядування Байдена не подобалося американцям. Велика частина рейтингу Байдена була породжена антирейтингом Трампа. Люди вибирали менше зло.

...Трамп сконцентрувався виключно на своєму ультраконсервативному виборці, Гарріс приділила увагу і тим, хто не визначився

Гарріс працювала в команді Байдена і несла на собі весь негатив від не найкращої економічної і соціальної політики Байдена. Але навіть це не завадить їй перемогти. Дебати не мали яскраво вираженого переможця. Кожен кандидат справно відпрацював на свого виборця. Знайомі тези, знайомі меседжі, знайомі підколки одне одного. Але якщо Трамп сконцентрувався виключно на своєму ультраконсервативному виборці, Гарріс приділила увагу і тим, хто не визначився. Вона однозначно була ближчою і зрозумілішою для таких виборців, ніж зарозумілий, самозакоханий, шаблонно одноманітний Трамп. І ці відсотки, або навіть долі відсотків, тих, хто коливався, дозволять Гарріс перемогти у ключових штатах.

Але більш важлива подія сталася не на дебатах, а після них. Тейлор Свіфт написала пост в Інстаграм, що підтримає Гарріс, бо вона бореться за права, а Тім Волз багато років підтримує меншини і право жінки на власне тіло. Тим більше, що Тейлор Свіфт не просто поп-зірка, це американська ікона, яку підтримують 53% американців.

І це ще один потужний (спаскудили таке гарне слово), але ж реально потужний удар по Трампу. В першу чергу, це спонукає голосувати за Гарріс тих, хто не визначився. А саме ті, хто не визначився - ключ до перемоги на цих виборах.

Свій пост Тейлор Свіфт підписала "Бездітна кошатниця". Це тролінг недоумка Джей Ді Венса, за його зневажливе висловлювання щодо жінок

Наостанок - про кадрову політику. Свій пост Тейлор Свіфт підписала "Бездітна кошатниця". Це тролінг недоумка Джей Ді Венса, за його зневажливе висловлювання щодо жінок. В той час, як віцепрезидент від демократів став одним із чинників, який залучив у кампанію Гарріс Тейлор Свіфт. Кадрова політика теж багато що говорить про інтелектуальний потенціал кандидатів у президенти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі