Перепрацювали? Слуги народу просто втекли з сесійної зали пообіді

Під час війни державне управління має бути зразком дисципліни, тим більше - в парламенті, який має вирішувати нагальні питання національної безпеки. Однак щойно депутати повернулися з канікул, які тривали місяць - знову потомилися?

Іще деякі штрихи до якості державного управління нашої Офісної республіки. Зранку коаліцію зігнали в Раду голосувати відставки і призначення. І все було непогано аж до самого обіду. Але в обід частина "слуг народу" банально звалила з Ради. І хоча ОПЗЖ голосує дисципліновано, слуг, які втекли, замінити ніким. Навіть кнопкодавство не рятує.

Здавалося б - елементарне питання, технічне. Ні для кого не принципове і мало б голосуватися автоматом. Але ніт. Навіть таке просте голосування коаліція СН/ОПЗЖ зараз забезпечити не може.

Підготувати фортифікації по всьому фронту набагато складніше, ніж організувати голосування у Верховній Раді

І коли ви питаєте, де фортифікації, відповідь очевидна. Підготувати фортифікації по всьому фронту набагато складніше, ніж організувати голосування у Верховній Раді. Будівництво фортифікацій (не траншей, виритих в полі, а саме фортифікацій з інженерними спорудами і мінними полями) потребує багаторівневої взаємодії замовника, проєктних, будівельних, експлуатаційних підрозділів, яка просто фізично неможлива за такого рівня державного управління, яке Україна має зараз.

Для перемоги у війні потрібно радикально, в рази, рівень державного управління підвищити. Інакше це знову будуть гроші, закопані у кинуті траншеї, в яких вже сидять росіяни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі