Вулиці Жванецького в Одесі - не буде. Чому?

Чи не перша ознака інтелігентної людини - гидування злочинним і потворним. А Жванецький - не погидував цілим орденом з рук російського диктатора. Чи можна гірше зіпсувати собі некролог?

Михайло Жванецький не був найгіршою людиною у цьому світі. Його любили і досі люблять багато одеситів і не тільки. Але чи може бути в Україні вулиця імені кавалера ордена "За Заслугі пєрєд Отєчєством"? На мою думку, відповідь очевидна - ні, не може. Бо те отєчєство - московське. І орден той Жванецький отримав із рук Путіна і не згидив ним.

...у Жванецького був вибір: брати орден з рук Путіна чи ні. А у людей, вбитих московитами, вибору не було. Єдиний спосіб вижити для нас - збройний спротив

Тож, коли вулицю в Одесі називають на честь тих, хто її захищає від окупантів, замість того, хто окупантів розважав - це не просто нормально, це максимально правильно.
Бо у Жванецького був вибір: брати орден з рук Путіна чи ні. А у людей, вбитих московитами, вибору не було. Єдиний спосіб вижити для нас - збройний спротив. То кого увічнювати в назвах вулиць, якщо не ЗСУ?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі