Влада продовжує репресії проти "попередників". Нова кримінальна справа

Проти ексміністра інфраструктури України (2015-16 рр) висунули обвинувачення у перевищенні повноважень. Постраждалих немає. Доказів злочину - теж. Постає логічне питання: навіщо влаштовувати черговий суддівський балаган?

Андрій Пивоварський - один із найкращих менеджерів країни. Коли він пішов на державну службу, я був натхненний і щасливий. Це були часи, коли, після Революції Гідності здавалося, що все справді зміниться. Замість старих обізян на кшалт Азарова, прийшов Андрій та купа справжніх, змістовних людей. Вони зробили великий внесок у нашу здатність чинити опір на початку війни. Заклали підвалини здорової економіки. Дали надію на зміни.

...державі не цікаві видатні менеджери, реформатори, агенти змін. Державний апарат робить все можливе для того, щоб змістовні люди двадцять разів подумали, перш ніж іти на державну службу. Бо все, що гарантує державна служба - це карна справа після відставки

Але протягом останніх років на них йде справжнє полювання. Виглядає так, що державі не цікаві видатні менеджери, реформатори, агенти змін. Державний апарат робить все можливе для того, щоб змістовні люди двадцять разів подумали, перш ніж іти на державну службу. Бо все, що гарантує державна служба - це карна справа після відставки і кілька років ходіння по судах.

Я впевнений, що справа розвалиться у суді і Андрія буде виправдано. Але хто поверне йому роки життя, згаяні на ці процеси? Хто поверне його час, витрачений не на розвиток української економіки, а на захист себе від нікчемних, висмоктаних із пальця звинувачень? Таке враження, що в Україні будують сіру країну сірих людей, де нікому нічого не потрібно, а будь-яка ініціатива має бути покарана.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі